Dostava!

Brza i sigurna dostava

Vaša pošiljke je osigurana prilikom dostave. Ukoliko imate neko pitanje u vezi dostave možete nas kontaktirati na broj 032/221-654 ili putem live chat podrške na našoj web stranici.

1. USLOVI DOSTAVE

Prijevoz i dostava se plaća posebno, odnosno nije uključena u cijenu artikla. U slučaju da se roba podiže u ProCompu-u (molimo da se najavite kako bi imali robu pripremljenu za Vas) u tom slučaju nemate troškove dostave.

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do sprata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prevozničkih kompanija koje obavljaju usluge transporta u našem slučaju EuroExpressa.

2. TROŠKOVI DOSTAVE

Troškove dostave brzom poštom, (ukoliko ste odabrali takav način isporuke) web stranica će prikazati prilikom zaključivanja narudžbe. Cijena dostave je 7 KM.


3. VRIJEME DOSTAVE

Dostavna služba isporuku vrši u roku od 48 sati od preuzimanja pošiljke u maloprodaji.


4. PREUZIMANJE POŠILJKE

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.