Filter po
Cijena
KM KM
Garancija
Filteri proizvoda

Stapni usisivac Xiaomi Mi Vacuum Cleaner mini

Stapni usisivac Xiaomi Mi Vacuum Cleaner mini - Praktično i sa stilom. Usisivač ne mora biti glomazan. Pomaže pri čišćenju i može se postaviti bilo gdje, s prekrasnim, nenametljivim dizajnom. Motor bez četkica visokih performansi i ravni dizajn s dvostrukim ventilom smanjuju gubitak energije i poboljšavaju učinkovitost čišćenja. Brzi start/stop sprečava zadržavanje prašine u mlaznici kada isključite mašinu. Pritisnite dugme i posuda za prašinu se otvara. Jednostavno ga ispraznite u smeće, nema potrebe da prljate ruke.Za odlaganje prašine jednostavno povucite dugme za otključavanje i lagano ga pritisnite. Čelični primarni filter hvata one veće čestice prašine. Radeći zajedno sa čeličnim primarnim filterom za formiranje dvostrukog sistema filtriranja.

105 KM
Dostupnost: 15 Dostupno

Rowenta usisivač ručni AC476901

Rowenta baterijski usisivač AC 4769 Extenso Cyclonic •Suho usisavanje •7 ,2 V •Cyclonic funkcija: bolje performanse usisavanja •Vrijeme neprekidnog rada: 16 minuta •Zapremina spremnika za prašinu: 375 ml •Integrirani nastavak za utore •Četkasti nastavak •Ručka mekana na dodir •Vrsta baterijskih uložaka: NiMh •Stabilno postolje, zidni držač •Signalno svjetlo napunjenosti na postolju •Punjenje putem postolja •Providno kućište •Boja: smeđa/perla

145 KM
Dostupnost: 3 Dostupno

Stapni usisivac Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner...

Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner G9 Plus opremljen digitalnim motorom velike brzine, usisna snaga može doseći maksimalno 120 AW, lako usisujući finu prašinu, mrvice, dlake kućnih ljubimaca i drugu prljavštinu na podu i pružajući pouzdano osiguranje usisavanja za svakodnevno čišćenje. Ugrađeni nezavisni električni motor visokih performansi može dubinski očistiti tepihe u dnevnoj sobi i praznine između podnih dasaka u kombinaciji s četkom u obliku slova V. Jedinstveni dizajn kotačića bolje pomaže usisivaču da se glatko kreće po tepihu, povećavajući efikasnost čišćenja. Specijalizirana četka za uklanjanje grinja može efikasno usisati grinje i perut iz duboko u posteljini i sofama, održavajući mikrookruženje vašeg doma čistim. Tanak i fleksibilan štapić dizajniran je za uske otvore i skučena područja, lako se nosi sa čišćenjem mrtvih kutova u kući, a prikladan je i za čišćenje u automobilu. Opremljen sa 12-konusnim ciklonskim sistemom odvajanja, koji generiše snažnu centrifugalnu silu kroz ciklonski protok vazduha, efikasno šaljući velike čestice na dno posude za prašinu, što održava nesmetan protok vazduha dok dodatno povećava efikasnost korišćenja filtera. Opremljen je izuzetno velikom posudom za prašinu od 600 ml, što čini nepotrebnim često pražnjenje prljavštine tokom čišćenja. Pomoću dugmeta za otpuštanje jednim dodirom možete ukloniti posudu za prašinu radi praktičnog pranja i održavati posudu čistom.

431 KM
Dostupnost: 25 Dostupno

Stapni usisivac Xiaomi Vacuum Cleaner G10 Plus

Xiaomi predstavlja novu generaciju pametnih usisivača koji će vam olakšati čišćenje kuće. Ti usisivači koriste najsuvremeniju tehnologiju kako bi prepoznali svoju okolinu i samostalno kretali po vašem domu, uklanjajući prljavštinu i prašinu dok vi možete obavljati druge poslove. Pametni usisivači Xiaomi tvrtke mogu se povezati s mobilnim aplikacijama, što vam omogućuje da daljinski upravljate usisivačem, kontrolirate raspored čišćenja i primite obavijesti o statusu čišćenja. Pametni usisivači također imaju senzore koji će vas upozoriti ako se baterija usisivača prazni ili ako je potrebno zamijeniti spremnik za prašinu. Zahvaljujući svojoj pametnoj tehnologiji i praktičnim značajkama, pametni usisivači Xiaomi tvrtke postaju popularan izbor za one koji traže jednostavan i učinkovit način čišćenja svojih domova.

523 KM
Dostupnost: 33 Dostupno

Roborock Dyad Wet and Dry Vacuum Cleaner Black...

Roborock predstavlja novu generaciju pametnih usisivača koji će vam olakšati čišćenje kuće. Ti usisivači koriste najsuvremeniju tehnologiju kako bi prepoznali svoju okolinu i samostalno kretali po vašem domu, uklanjajući prljavštinu i prašinu dok vi možete obavljati druge poslove. Pametni usisivači Roborocki tvrtke mogu se povezati s mobilnim aplikacijama, što vam omogućuje da daljinski upravljate usisivačem, kontrolirate raspored čišćenja i primite obavijesti o statusu čišćenja. Pametni usisivači također imaju senzore koji će vas upozoriti ako se baterija usisivača prazni ili ako je potrebno zamijeniti spremnik za prašinu. Zahvaljujući svojoj pametnoj tehnologiji i praktičnim značajkama, pametni usisivači Roborock tvrtke postaju popularan izbor za one koji traže jednostavan i učinkovit način čišćenja svojih domova.

590 KM
Dostupnost: 7 Dostupno

Stapni usisivac Xiaomi Truclean W10 Pro

Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum je opremljen inovativnom i jednostavnom za upotrebu velikom kotačastom četkom sa potpunim pokrivanjem površine za neusporedivu snagu čišćenja. To znači da je površina dodira tri puta veća od cilindrične četke kako bi se brzo uklonile tvrdokorne mrlje. Osim toga, veći opseg velike kotačaste četke znači da je manje vjerojatno da će se zapetljati dlake kućnih ljubimaca do duljine od 25 cm. Nema potrebe za ručnim čišćenjem četke. Zahvaljujući svojem podesivom kutu od 90%, možete dosegnuti prostore s razmakom od 12 cm za bezbrižno čišćenje.

1.142 KM
Dostupnost: 5 Dostupno

Usisivač Dyson V10 (SV27) Absolute

Proizvođač Dyson Model V10 ( SV27) Absolute Tip usisivača Ručni usisivač Snaga [W] - Usisna snaga [W] 15,8/33,8/151 AW Nivo buke [dBA] - Boja Siva / Narandžasta Garancija 24 mjeseca Dodatni Opis Težina: 2.68kg Kapacitet spremnika otpada: 0,54l Veličina: 250mm x 1249mm x 256mm Tehnologija: 14 ciklona Filtracija: Trajni perivi filter Komponente: Direct-drive četka Mekana rotirajuća četka Résszívó fej Kombinirani nastavak Nastavak za kuteve Mini električna četka

1.206 KM
Dostupnost: 4 Dostupno