O nama

Osnovna djelatnost firme ProComp d.o.o je prodaja laptopa, računara, tableta, mobitela, televizora i ostalih računarskih komponenti.

Uz prodaju informatičke opreme, nudimo i širok asortiman potrošačke elektronike renomiranih svjetskih proizvođača. Od samog početka nastojimo da naši proizvodi i usluge budu na što višem stepenu kvalitete kako bi našim kupcima ali i svim budućim kupcima pružili zadovoljstvo u svijetu informatike i tehnike. Naši ljubazni prodavači pomoći će savjetima i stručnom podrškom svakom kupcu.

ProComp d.o.o. sa razvijenom prodajom, kvalitetom usluge i širinom ponude nameće kao izvrstan izbor prilikom kupnje informatičke opreme. Držimo samo naj kvalitetniju robu na tržištu sa izuzetno povoljnim cijenama što potvrđuje velik broj stalnih kupaca, te stalni rast novih. Proteklih godina naučili smo nešto o Vašim očekivanjima. Uposlenici ProComp d.o.o svjesni su da naš uspjeh ovisi o Vašem zadovoljstvu našim radom. I dalje učimo i ulažemo u nova znanja!

  • Proizvodi vrhunske kvalitete
  • Najbolja korisnička podrška
  • Garancija za svaki prodani proizvod

Naš tim

Podržite nas!

Otvoreni smo za Vaše ideje i Vaša očekivanja. Zahvalni smo za svaku korisnu primjedbu kako raditi bolje. Kao rezultat takvog otvorenog i profesionalnog pristupa, iz dana u dan poboljšavamo naše poslovne procese, pokrećemo nove programe i uvodimo nova informatička rješenja.

Dojmovi naših kupaca

Hvala vam na iscrpnim informacijama i neće mi biti teško još s vama koji put razgovarati te obećavam da ću vas preporučiti svojim prijateljima vrlo ste uslužni i ljubazni.” - Esed Krkić

Esed Krkić

Svaka čast pri pomoći kod kupovine, dostave i kvalitete proizvoda - nema dalje. Uskoro ide nova narudžba :)

Nedim Mahmutović