Prodaja tableta po najnižim cijenama u BiH!

Najveći izbor tableta na jednom mjestu, odaberi među top brendovima: Samsung, Lenovo, Asus tablet po super cijeni i sigurnoj kupovini i do 3 godine garancije. Tableti na rate do 36 mjeseci!

Pogledajte akcijsku ponudu tableta

Kako izabrati pravi tablet – Vodič za kupovinu

Jednostavan dizajn, praktičnost upotrebe i veliki broj aplikacija naveo je korisnike da računare zamjenjuju tabletima. Predstavljamo vam mali vodič za izbor tableta. Prije nego što se odlučite za kupovinu tableta, pogledajte za šta ćete ga prvenstveno koristiti. Svakako da cijena dosta određuje izbor, ali to ne znači da najskuplji tableti imaju sve potrebne specifikacije koje vama odgovaraju. Stoga odlučite za šta će vam tablet služiti.

Platforma, procesor, ekran su bitni faktori prilikom odabira tableta. Gledanje filmova visoke kvalitete, slušanje muzike, snimanje kvalitetnih fotografija i videa, čitanje, igranje nikad nije bilo lakše i pristupačnije. Kada se odlučite za kupovinu tableta, bitno je odabrati tablet po vašoj mjeri. Bez obzira preferirate li Appleov iPad, neki od Androida ili ste više naklonjeni Windows platformi, morate obratiti pažnju na ključne faktore pri kupovini. Više o ovoj temi pročitajte na našem blogu na sljedećem linku: https://procomp.ba/blog/tableti-vodic-za-kupovinu/