Tražite Playstation ili Xbox? Pogledajte našu ponudu!

Pogledajte našu ponudu i uvjerite se zašto smo najbolji kada je u pitanju gaming oprema. Odlična ponuda - Playstation - Xbox, igrica i opreme sa najboljim cijenama u BiH.

Konzole u ProCompu – uzdignite zabavu i uživanje na viši nivo

Svi znamo da je ''konzola'' naziv za mali elektronički uređaj za igranje video igara. No, znate li da je u engleskom jeziku izraz ''console'' pojam koji označava utjehu, odnosno nastojanje da nekome ko je tužan ili razočaran pružimo utjehu i simpatiju kako bi se osjećao bolje? Baš tako, da bi se osjećali bolje, uzdignite zabavu i uživanje na viši nivo sa velikim izborom konzola u ProComp internet trgovini, u kojoj odaberite neki od različitih modela Sony Playstation ili Microsoft Xbox.

Baš tako, da bi se osjećali bolje, uzdignite zabavu i uživanje na viši nivo sa velikim izborom konzola u ProComp internet trgovini, u kojoj odaberite neki od različitih modela Sony Playstation ili Microsoft Xbox. A da bi se pri tome osjećali još puno bolje - ProComp je adresa najjednostavnijeg poručivanje i sigurne kupovine sa dostovom na vašu adresu.

Iako je u principu ponuda konzola jednostavna, u smislu broja proizvođača i modela, ipak ima i određeni broj varijanti: tanki (slim) ili obični modeli, varijacije u kapacitetu, a ne treba zaboraviti ni da Sony ima PS4 Pro model, koji ima jače performanse od običnog PS4. Tu su još i takozvane “bundle” opcije, odnosno paketi koji uključuju i aparat i određenu igru. Šta god da odaberete, dobija se sjajno iskustvo zabave, dobro provedeno vrijeme sa društvom, kao i sav dodatni sadržaj i mogućnosti koje ovi uređaji nude van igrica.

ProComp pruža različite opcije kada je u pitanju plaćanje, a kupovina je sigurna i bez skrivenih troškova.