Informatička podrška za poslovne korisnike

TREBATE POUZDANU FIRMU KOJA ĆE VAM SMANJITI TROŠKOVE, UBRZATI I ODRADITI IT PROCESE I PREUZETI SVE KOMPLICIRANE "HI-TECH" STVARI NA SEBE, OSTAVLJAJUĆI VAS DA SE BEZBRIŽNO FOKUSIRATE I VODITE SVOJE POSLOVANJE?

Korištenje usluga ProComp IT Podrške je kao da imate vlastiti profesionalni informatički sektor, spreman da Vam pomogne u bilo koje doba, kada god Vam zatreba, a bez dodatnih troškova koji bi bili nužni za održavanje, edukaciju i daljnje razvijanje tog sektora.

Što možemo učiniti za vas?


Specijalizirani smo u pružanju vrhunske informatičke podrške malim i srednje velikim poduzećima, rješavajući Vas briga vezanih uz računare i svega što s njima komunicira te se na njima pokreće ili povezuje.

Ukratko, ProComp IT Podrška nudi potpuno novu vrstu računarske usluge za manja i srednja poduzeća sa podrškom na svim nivoima i rješenjem bilo kakvog informatičkog zahtjeva ili problema. Za više informacija o našim uslugama i rješenjima pogledajte detalje o IT Podršku na našim Internet stranicama www.podrska.procomp.ba

IT PodrškaNaša IT Podrška uključuje

  • Hardver i softver - nudimo široku paletu znanja i usluga za sva područja vezana uz računare. Kad god imate problema vezanih uz hardver ili softver, ProComp IT Podrška pronalazi uzrok i rješenje Vašeg problema.
  • Upravljanje i aktivno održavanje - koristeći sofisticiranu tehnologiju proaktivno pratimo i upravljamo sa svakim dijelom ICT infrastrukture koji nam je povjeren. U većini slučajeva uočavamo moguće pojavljivanje problema te ga rješavamo čak i prije nego nas kontaktirate, štedeći Vam tako novac i vrijeme. Obavljamo redovite preglede i održavamo Vaše računare i kada rade ispravno, djelujući preventivno kako ne bi imali budućih problema u radu.
  • Hitan pristup sa udaljenog mjesta (REMOTE) - više od 80% problema rješavamo spajanjem putem Interneta na Vaš računar iz naše kancelarije - nudeći Vam brzu i efikasnu uslugu koja je 100% sigurna. To znači da većinu problema rješavamo odmah i tako naše vrijeme dolaska pretvaramo u vrijeme rješavanja Vašeg problema.
  • On-site podrška po dolasku - ukoliko Vi to zahtijevate ili problem nije moguće riješiti pristupom putem Interneta, dolazimo na Vašu lokaciju unutar par sati od poziva.
  • Bez pozivnog centra i čekanja - uvijek imate direktan pristup direktoru ili bilo kojem od naših tehničara ili sistem inženjera koji znaju kako riješiti Vaš problem – brzo i efikasno!
podrska


I to nije sve!

IT Podrška
Sa svim klijentima potpisujemo Ugovor o tajnosti i zaštiti podataka.

Maksimalno se prilagođavamo i slušamo zahtjeve klijenta te prema tome pokušavamo realizirati najbolje rješenje. Kontaktirajte nas kako biste se pribilježili za našu uslugu podrške ili kako bismo razmotrili potrebe za Vašu računarsku podršku.
Neprestano učimo i implementiramo nove usluge i tehnologije kako bismo unaprijedili našu uslugu i Vama osigurali još kvalitetniju računarsku podršku. Javite nam se već danas i više nikada ne budite bespomoćni kada su u pitanju problemi sa računarima i IT podrškom.

Kontaktirajte nas na jedan od sljedećih načina:


web: http://podrska.procomp.ba
(na ovoj adresi imate i live chat podršku, putem koje možete direktno kontaktirati naše administratore, a oni vam mogu pružiti pomoć iz naše kancelarije putem telefona ili pristupiti vašem računaru putem interneta i riješiti problem)
email: [email protected]
tel: 032/221-654
mob: 061230766