Snižena cijena! GoPro Fusion - 360 kamera Prikaži uvećano

GoPro Fusion - 360 kamera

CHDHZ-103

900 KM

Maloprodajna cijena
Rata već od: 96 KM

Više detalja

-99 KM

rating Trenutna nema ocjena.

GoPro kamera Fusion 360

Sportska - akcijska kamera GoPro Fusion (CHDHZ-103) omogućujje vam snimanje vaših avantura u sasvim drugoj perspektivi. Pomoću dvije blago pomaknute kamere, Fusion može snimiti sve što se događa oko sam kamere u rezoluciji od 5.2K do 30 fps i u 3K rezoluciji sa 60 fps. Sferne fotografije od 18 MP također se mogu snimiti u sirovim i JPEG formatu, radi fleksibilnosti i jednostavnog dijeljenja.Rezolucija snimanja može biti visoka, ali dijeljenje videozapisa i fotografija nije naporno. GoPro aplikacija omogućuje reprodukciju i dijeljenje sadržaja odmah nakon snimanja. Kako bi Fusion 360 videozapis bio potpun, snima se i 360 zvuk. Fusion može snimati zvukove iz svih smjerova. Reprodukcija surround zvuka nudi impresivan zvukovni doživljaj za kretanje s 360 videom. Ostale zmačajke: Digitalna stabilizacija slike, 360° audio snimanje, Glasovna kontrola, GPS.

ProTune

Kao i GoPro HERO kamere, Fusion također uključuje ProTune. Ako želite više kontrole nad svojom slikom, aktivirajte ProTune i ostvarite ručnu kontrolu nad ISO-om i kompenzacijom ekspozicije.

QuickCapture

Kad ste u pokretu, ponekad trebate snimiti snimku u trenutku. Sa samo jednim dodirom tipke za snimanje dok je fotoaparat isključen, možete odmah početi snimati videozapise ili snimati snimljene fotografije.

Kompatibilnost pribora

S montažnim dvodijelnim nosačem, Fusion je kompatibilan s većinom standardnih GoPro trodijelnih dodataka. Uključene su ravne i zakrivljene ljepljive letvice, kao i Fusion Grip, tako da možete odmah slikati. Punite uključenu bateriju putem USB Type-C priključka. Za brže vrijeme punjenja, koristite posebno dostupan GoPro Supercharger.

Fusion Studio Software

Dostupan besplatno na GoPro web-mjestu, Fusion Studio je Windows i Mac kompatibilan program koji vam omogućuje da obradite Fusion snimke. Povežite fotoaparat, a Fusion Studio će vas provesti kroz uvoz, obrada i izvoz vaših videozapisa radi pravilnog uređivanja u vašem NLE-u ili učitavanja na svoje omiljene web-lokacije za hosting. GoPro napredni algoritam za obradu će izvući većinu pribora za montažu za potpuno iskustvo 360 °.

Ocjene

Klikni ovdje da ostaviš ocjenu.

Pregledani proizvodi