JBL Slušalice bežične sa mikrofonom, Bluetooth - Tune 520BT White

ID: TR33406
Na stanju
116 KM
s PDV-om
Rata već od 5 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Slušalice JBL Tune 520BT isporučuju legendarni JBL Pure Bass zvuk – istu tehnologiju zvuka u kojoj možete uživati na najpoznatijim muzičkim događajima širom svijeta. Bluetooth 5.3 bežična tehnologija, reproducirajte zvuk sa svog pametnog telefona u visokom kvalitetu bežično zahvaljujući najnovijoj Bluetooth tehnologiji i možete osloboditi zapetljane kablove. Preuzmite besplatnu aplikaciju JBL slušalice koja vam omogućava da podesite svoj zvuk pomoću ekvilajzera kako bi odgovarao vašem stilu. U aplikaciji također možete aktivirati glasovne upute koje vas vode kroz različite funkcije JBL Tune 520BT slušalica. Zabavljajte se koliko god želite! Slušajte bežično do 57 sati sa jednim punjenjem i ponovo napunite slušalice za samo 2 sata pomoću praktičnog USB Type-C kabla za punjenje. Ili koristite brzo punjenje, koje vam daje dodatna 3 sata rada nakon samo 5 minuta punjenja. Zahvaljujući praktičnim kontrolnim dugmadima na slušalicama, upravljanje zvukom i upravljanje vašim pozivima biće apsolutno jednostavno. A uz Voice Aware, možete podesiti koliko svog glasa čujete tokom poziva. Prebacite se lako i neprimjetno s jednog Bluetooth uređaja na drugi. Na primjer, možete se lako prebaciti sa video zapisa na tabletu na poziv na telefonu, tako da nikada ne propustite poziv. Lagani materijali i mekani jastučići za uši sa podstavljenim mostom za glavu garantuju da će slušalice biti udobne čak i kada se nose zaista dugo. A zahvaljujući njihovom sklopivom dizajnu, možete ih lako sklopiti i nositi sa sobom, tako da imate slušalice pri ruci kad god i gdje god želite da slušate muziku. Siri ili Hey Google udaljeni su samo jedan klik. Aktivirajte glasovnog asistenta na svom uređaju jednim pritiskom na višenamensko dugme na slušalicama.
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).