JBL Zvučnik bežični, GO 3, Bluetooth, IP67, Blue/Pink - GO 3 Bluetooth Speaker Blue/pink

ID: TR29141
Na stanju
100 KM
s PDV-om
Rata već od 5 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

JBL GO 3 Blue, Pink 4.2 W je prenosni Bluetooth zvučnik izuzetnog kvaliteta koji donosi moćan zvuk u kompaktnom i prenosivom dizajnu. Ovaj zvučnik dolazi u predivnim plavoj i roze bojama i ukrašen je modernim JBL logom.

Sa snagom od 4.2 W, JBL GO 3 je sposoban da proizvede kristalno jasan zvuk i impresivnu bas liniju, što je idealno za slušanje muzike, gledanje filmova i igranje igrica. Sa dimenzijama od 8.6 x 7.4 x 4.1 cm, ovaj zvučnik je veoma kompaktan, što znači da ga možete nositi bilo gdje sa sobom, bez obzira na to da li idete na plažu, piknik ili samo želite da ga koristite kod kuće.

JBL GO 3 takođe ima ugrađenu bateriju od 2.7 Wh, koja vam pruža do 5 sati neprekidne reprodukcije muzike, a zatim se može brzo i jednostavno napuniti pomoću uključenog USB kabla. Ovaj zvučnik takođe dolazi sa Bluetooth tehnologijom koja vam omogućava da ga bežično povežete sa vašim pametnim telefonom, tabletom ili laptopom, tako da možete uživati u muzici bez žica i kablova.

Ukratko, JBL GO 3 Blue, Pink 4.2 W je sjajan izbor za sve one koji žele da imaju moćan i prenosni zvučnik koji će donijeti puno zabave i užitka, bilo gdje da se nalaze.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).