• Rasprodano

Apple Slušalica bežične sa kutijicom za punjenje, Bluetooth - AirPods Pro 2 (2022)

ID: TR31483
Nedostupno
698 KM
s PDV-om
Rata već od 32 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Redizajnirali smo AirPods Pro kako bismo poboljšali kvalitet zvuka. Aktivno poništavanje buke na najvišem nivou i prilagodljivi ambijentalni zvuk bolje filtriraju vanjski svijet. Prostorni zvuk okružuje vas upečatljivim iskustvom i vodi vas u drugu dimenziju. Kontrola na dodir sada vam omogućava da podesite jačinu zvuka samo jednim prelaskom prsta. A autonomija je velika i daje vam 6 sati korištenja s jednim punjenjem. Širom otvori uši. Kvalitetni decibeli dolaze. Novi H2 čip koji je dizajnirao Apple je najbolje čuvana tajna AirPods Pro-a i ona je odgovorna za vrhunski kvalitet zvuka. Radi zajedno sa pojačalom i sondom, isporučujući blistave visoke, duboke niske i spektakularnu definiciju. Čuti svaki zvuk sa neviđenom preciznošću, bez obzira na visinu. AirPods Pro sa H2 čipom imaju dvostruko bolje poništavanje buke u odnosu na prethodnu generaciju kako bi vas ostavili na miru sa svojom muzikom. Sada ćete kontrolisati šta slušate i šta čujete. Duboko udahnite i uronite u impresivno iskustvo uz omiljene pjesme i podcaste. Uz kontrolu dodirom imate funkcije reprodukcije na dršci slušalice. Prevucite nagore ili nadole da podesite jačinu zvuka i pritisnite da pustite muziku, pauzirate muziku, odgovorite na poziv ili prekinete vezu. A ako želite da se prebacite sa aktivnog poništavanja buke na prilagodljivi ambijentalni režim zvuka, samo pritisnite i držite. Tako lako. AirPods Pro će vas odvesti u vaš i samo vaš svijet. Prilagođeni prostorni zvuk s dinamičkim praćenjem glave saveznici sa svim vašim uređajima za još upečatljiviji zvuk. Adaptivni EQ uzima u obzir podešavanje AirPods Pro-a i čini da svaku frekvenciju čujete onako kako ona zaslužuje. Neka vibrirate sa svakim talasom. Neka svaka nota bude vredna ovacija. Nova MagSafe futrola za punjenje prepuna je funkcija koje ponesu muziku sa sobom gde god da krenete. Njegov ažurirani dizajn pomaže vam da ga locirate, a dodatna autonomija daje vam više sati slušanja između punjenja. Otkrij ga. To uvijek donosi nagradu. Trenutna konfiguracija i podrška za Siri znače da će AirPods Pro magija raditi u porodici. A nove funkcije olakšavaju prelazak s jednog zadatka na drugi s neviđenom lakoćom. Slušalice bežične sa kutijicom za punjenje, Bluetooth, do 6 sati slušanja glazbe s jednim punjenjem slušalica, do 4.5 sata razgovora sa jednim punjenjem, do 24 sati razgovora sa dodatnim punjenjem, do 30 sata trajanja baterije uz nekoliko dodatnih punjenja u kućištu.
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).