Tefal Pegla na paru za vertikalno peglanje, 1300W - DT3030E0

ID: TR19100
Nedostupno
120 KM
s PDV-om
Rata već od 6 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Ručni aparat za vertikalno peglanje Tefal Access sa pametnim karakteristikama i ultra-kompaktnim okvirom. Ručni aparat za vertikalno peglanje Tefal Access dizajniran je za lakšu njegu odjeće svaki dan. Ekskluzivna sklopiva glava osigurava vrhunsku udobnost odlaganja i putovanja, dok lagani okvir nudi udoban doživljaj peglanja parom bez ikakvih problema. Brzinom munje od samo 15 sekundi uživajte u savršenom završnom dodiru koji je spreman u trenutku kad vam zatreba. Pogodnost je usklađena s učinkom pare, s 1300W snage i neprekidnim izlazom pare od 19 g / minute. Poboljšane sigurnosne karakteristke - poput pare na zahtjev, samostalnog dizajna za potpunu stabilnost i karakteristike automatskog isključivanja - daju savršene rezultate sigurno i lako na bilo kojoj tkanini. Pegla na paru za vertikalno peglanje, snaga 1300W, dodatni udar pare 16 g/min, dužina kabla 2.6 met., kontrola pare na dršci, automatsko isključivanje, tipka za uključivanje / isključivanje, indikator spremnosti pare
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).