SEB Tefal kuhalo za vodu KO851830

ID: ZG0001302993
Na stanju
163 KM
s PDV-om
Rata već od 7 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Tefal kuhalo za vodu: najmodernije kuhalo s izbornikom temperature Uživajte u toplim napicima na pravoj temperaturi, savršeno prilagođenim svakom ukusu, s električnim kuhalom za vodu Tefal - modernim, intuitivnim kuhalom koje je profinjeno koliko i napredno. Uz b esprijekorni, minimalistički digitalni displej koji prikazuje stvarnu temperaturu vode iznutra, kuhalo nudi raspon od pet postavki temperature od 40 ° C do 100 ° C - pogodno za zagrijavanje vode jednim dodirom. Njegova dvostruka stijenka zadržava toplotu, a istovremeno osigurava površinu hladnu na dodir, za potpunu sigurnost. Dodatne pogodne karakteristike uključuju 30-minutnu funkciju zagrijavanja kako bi vaši napici bili spremni kad i vi, automatsko otva ranje poklopca za jednostavno punjenje, rotacijsku bazu za 360 ° i automatsko isključivanje za upotrebu bez brige. Uz velikodušni kapacitet od 1,7 L, nudi do 7 šoljica istodobno, idealno za sve vaše potrebe za toplim napicima i odvojivi filter kamenca za lako čišćenje. Tefal - moderni odgovor na električno kuhalo.
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).