Stapni usisivac Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner G9 Plus

ID: MI17456
Na stanju
431 KM
s PDV-om
Rata već od 20 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
  •  Garancija: 12 mjeseci
  •  Baterija: 2500mAh
  •  Nazivna snaga: 400W
  •  Vrijeme punjenja: 3.5 sata
  •  Kapacite: 0,3l
Količina

Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner G9 Plus opremljen digitalnim motorom velike brzine, usisna snaga može doseći maksimalno 120 AW, lako usisujući finu prašinu, mrvice, dlake kućnih ljubimaca i drugu prljavštinu na podu i pružajući pouzdano osiguranje usisavanja za svakodnevno čišćenje. Ugrađeni nezavisni električni motor visokih performansi može dubinski očistiti tepihe u dnevnoj sobi i praznine između podnih dasaka u kombinaciji s četkom u obliku slova V. Jedinstveni dizajn kotačića bolje pomaže usisivaču da se glatko kreće po tepihu, povećavajući efikasnost čišćenja.

Specijalizirana četka za uklanjanje grinja može efikasno usisati grinje i perut iz duboko u posteljini i sofama, održavajući mikrookruženje vašeg doma čistim. Tanak i fleksibilan štapić dizajniran je za uske otvore i skučena područja, lako se nosi sa čišćenjem mrtvih kutova u kući, a prikladan je i za čišćenje u automobilu. Opremljen sa 12-konusnim ciklonskim sistemom odvajanja, koji generiše snažnu centrifugalnu silu kroz ciklonski protok vazduha, efikasno šaljući velike čestice na dno posude za prašinu, što održava nesmetan protok vazduha dok dodatno povećava efikasnost korišćenja filtera.

Opremljen je izuzetno velikom posudom za prašinu od 600 ml, što čini nepotrebnim često pražnjenje prljavštine tokom čišćenja. Pomoću dugmeta za otpuštanje jednim dodirom možete ukloniti posudu za prašinu radi praktičnog pranja i održavati posudu čistom.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).