Roborock Robot usisivač, baterija 5200 mAh, Wi-Fi - Roborock S8 Sonic White

ID: TR30855
Na stanju
1.200 KM
s PDV-om
Rata već od 55 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Snaga usisavanja od 6000 Pa: S8 ima veću snagu usisavanja nego bilo koji prethodni Roborock robot usisivač i proizvodi maksimalno 6000 Pa. To je više nego dvostruko veći kapacitet od Roborocka S7. Brzo upija prljavštinu, kosu, prašinu i još mnogo toga s tvrdih podova i tepiha. DuoRoller četka: Roborock robotski usisavač s funkcijom brisanja ima dvostruku gumenu glavnu četku, koja može učinkovito ukloniti prljavštinu i sitne čestice prašine, smanjiti petljanje kose i metenje. Neka vaš dom bude čišći nego ikad. Nadogradnja sustava brisanja: Roborock S8 mop i robotski usisivač sa zvučnom funkcijom brisanja koji riba do 3000 puta u minuti i podiže krpu do 5 mm kako bi osušene mrlje pomaknuo dublje. Iznimno inteligentan: opremljen 3D Structured Light Obstacle Detection – procesom koji koristi uzorak projiciran na scenu i koristi deformacije uzorka za precizno otkrivanje prepreka, tako da vakuumski robot S8 razmišlja pametnije i radi brže i lakše nego ikad prije. Precizni navigacijski sustav: Precizni navigacijski sustav stvara detaljne karte kako bi pronašao optimalnu rutu za brže čišćenje. Robotski usisavač S8 može automatski otkriti zaglavljena područja i iscrtati nevidljive zidove u aplikaciji Roborock kako bi postavio zabranjena područja. Prilagođene rutine: Prilagođene rutine čišćenja omogućuju robotskom usisavaču postavljanje redovitih rutina čišćenja ili rutina čišćenja na zahtjev za određena područja u kući. Kada je čišćenje završeno ili se baterija isprazni, automatski se vraća na stanicu za punjenje.
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).