• Rasprodano

Grundig Aparat za šišanje i podrezivanje, Wet & Dry - MGK 9030

ID: TR23082
Nedostupno
93 KM
s PDV-om
Rata već od 4 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Odlazak u salone stvar je prošlosti Brade su u trendu – ali trendovi se mijenjaju Bez obzira na sve događaje, uz Grundig brijaće aparate za muškarce uvijek ćete imati svoj stil pod kontrolom – bilo da se radi o glatko izbrijanoj, trodnevnoj ili hipsterskoj bradi. Rezultati su uvijek savršeni i pružaju upravo ono što želite. BeardCare senzor detektira gustoću dlačica brade u stvarnom vremenu i sukladno tome prilagođava snagu motora. Područja koja su već obrijana prepoznaju se i učinak je smanjen. Na taj se način izbjegava nepotrebna iritacija kože Turbo način rada - u ovom načinu rada, performanse se mogu samostalno povećati na maksimalnu razinu Titanium Blades Technology - visokokvalitetni set oštrica s titanskim premazom za precizno i ​​nekomplicirano šišanje kose i brade S tehnologijom Li-Ion baterija Nastavci: nastavak za trimer za kosu i bradu, nastavak za trimer za nos i uši, nastavak za više oštrica, nastavak za trimer za tijelo, dodatak za mini brijanje, detaljni trimer 3 češlja za različite duljine rezanja: Češalj 1: 3-5-7-9-11-13 mm; Češalj 2: 15-17-19-21-23-25 ​​mm; Češalj 3: 1-1,5-2 mm, što ga čini idealnim za svaku kosu i bradu Trajanje baterije 120 min., vrijeme punjenja: 90 minuta + funkcija brzog punjenja Wet & Dry - idealno za korištenje s gelom za tuširanje ili pjenom za brijanje pod tušem, za mokro i suho šišanje i za higijensko čišćenje pod tekućom vodom LC zaslon prikazuje stanje baterije USB opcija punjenja Tehnologija SelfSharpening - sustav samooštrećih oštrica Upotreba u cijelom svijetu putem automatskog podešavanja napona 100-240 VDC, 50/60 Hz Pribor: stanica za punjenje, torba za odlaganje
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).