• -10%
  • Rasprodano

Gaming monitor Samsung LS24AG300NRXEN 24'' FHD ODYSSEY

ID: SAMLS24AG300NRXEN
Nedostupno
399 KM
359 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 40 KM (10%)

Ušteda: 40 KM (10%)

Rata već od 16 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

SAMLS24AG300NRXEN

Podaci

Brend monitora
Samsung
Dijagonala ekrana
24"
Rezolucija
1920x1080 Full HD
Vrijeme odziva
1ms
Osvježenje
144Hz
Osvjetljenje
250 cd/m2
Garancija
12 mjeseci
Slijedite i najbržu akciju
Brzina osvježavanja od 144 Hz

Spreman za pobjedu nad neprijateljima, kašnjenjem i zamućenjem. Veća brzina osvježavanja s češćim ažuriranjem slika na zaslonu po sekundi omogućuje Vam uglađenije igranje kako biste mogli držati korak čak i s najbržim igračima. Brzina osvježavanja od 144 Hz uklanja kašnjenje signala i zamućenja zbog pokreta za uživanje u igri uz osobito glatko izvođenje radnji.

Reakcije mjerite u milisekundama

Vrijeme odaziva od 1 ms (MPRT)

Uz vrijeme odaziva od 1 ms svaki je pokret važan. Pikseli na zaslonu mijenjaju boje uz gotovo trenutno vrijeme odaziva što omogućuje da akcija teče precizno baš kao u stvarnom svijetu. Vaše je kretanje na zaslonu brzo koliko i Vaši refleksi.

Igra teče bez ometanja

AMD FreeSync Premium

Igrajte glatko i bez zastajkivanja. AMD FreeSync Premium odlikuje se Adaptive Sync tehnologijom koja smanjuje kidanje i trzanje slike te latenciju ulaznog signala. Ubacivanje dodatnih sličica po sekundi omogućit će da se svaka scena odvija besprijekorno.

Vaša igra, na Vaš način

Ergonomski dizajn

U pobjedničkom nizu dosegnite vrh. Zakrenite, nagnite i dodatno prilagodite položaj svojeg monitora za savršen pogled na svakog neprijatelja. Slobodno pomičite svoj zaslon za potpunu udobnost igranja.

Uživajte u punom pogledu

Dizajn bez rubova, s tri strane

Vaše nasljeđe nema granica. Dizajn bez rubova s tri strane donosi Vam najviše prostora za još bolje i odvažnije igranje. Precizno namjestite dva zaslona u konfiguraciju s dva monitora i nijedan Vaš neprijatelj neće proći nekažnjeno.

Odmorne oči donose više pobjeda

Eye Saver način rada i Flicker Free tehnologija

Igrajte još dulje. Način rada Eye Saver u dovoljnoj mjeri smanjuje plavu svjetlost kako bi Vaše oči zadržale ugodan osjećaj opuštenosti za duljih razdoblja igranja. Tehnologija Flicker Free neprekidno uklanja zamarajuće i iritirajuće trzanje slike na zaslonu tako da se možete usredotočiti uz manje ometanja ili naprezanja očiju.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).