• -10%

Printer HP multifunkcijski inkjet color OJ 7720 Wide A3

ID: HPPY0S18A
Na stanju
456 KM
411 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 46 KM (10%)

Ušteda: 46 KM (10%)

Rata već od 19 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

HPPY0S18A
10 Artikli

Podaci

Brend printera
HP
Tip printera
color
Tehnologija
Inkjet
Format
A3
Garancija
12 mjeseci

Printer HP multifunkcijski inkjet color OJ 7720 Wide A3

Lako štampajte razne vrste papira na različitim veličinama papira do 11 x 17 inča (A3). Proizvodite boje profesionalnog kvaliteta uz do 50% manje cijene po stranici od lasera na štampaču koji je spreman za rad.

Mala preduzeća kojima su potrebni otisci profesionalnog kvaliteta do 11 x 17 inča (A3) da bi zaslepili klijente, osvojili posao i ostali konkurentni.

Štampač sa omogućenom dinamičkom sigurnošću. Predviđeno je samo za upotrebu sa kertridžima koji koriste originalni HP čip. Kertridži koji koriste ne-HP čip možda neće raditi, a oni koji rade danas možda neće raditi u budućnosti.

Štampajte veliko. Igraj na veliko.

Štampajte do 11 x 17 inča (A3). Skenirajte i kopirajte do legalne veličine. HP OfficeJet Pro 7730 dolazi iz iste porodice kao i dobitnik nagrade iF Design Award za 2017. HP OfficeJet Pro 7740. Lagano obavljajte zadatke sa automatskim ulagačem dokumenata od 35 stranica i ostvarite automatsko dvostrano štampanje. Preuzmite kontrolu nad poslovima štampanja, skeniranja, kopiranja i slanja faksa, koristeći ekran osetljiv na dodir u boji i prečice koje štede vreme.

Prisutni profesionalno. I pristupačno.

Štampajte do 3x više crnog teksta i 2x više stranica u boji, uz opcionalne HP kertridže sa mastilom visokog učinka. Kreirajte živopisnu grafiku u boji i crni tekst, idealno za brošure, prezentacije i druge kancelarijske dokumente. Napravite otiske otporne na vodu, mrlje i blijedenje koji su otporni na markere. Kreirajte brošure, flajere, fotografije i druge dokumente koji izgledaju sjajno – u vašoj kancelariji.

Jednostavno mobilno štampanje uz HP Smart aplikaciju

Lako štampajte sa raznih pametnih telefona i tableta. Povežite svoj pametni telefon ili tablet direktno sa štampačem — i lako štampajte bez pristupa mreži. Iskoristite snagu svog štampača na dlanu pomoću aplikacije HP Smart. Jednostavno dodirnite dugme za štampanje na pametnom telefonu ili tabletu da biste štampali.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).