Tefal Pegla na paru za vertikalno peglanje, 2000 W, Pro Style - IT8490

ID: TR19738
Nedostupno
373 KM
s PDV-om
Rata već od 17 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Uz Tefal Pro Style Care Garment Steamer, održavajte odjeću glatkom bez nabora uz svu praktičnost i jednostavnost. Ekskluzivni patentirani vertikalni sistem potpore Steam & Press pruža parenje s dvostrukim djelovanjem, za profesionalne rezultate uz lagano i udobno peglanje jednom rukom. Uz razne praktične karakteristike Pro Style Care savršen je za svakodnevnu upotrebu na bilo kojoj tkanini, čak i najdelikatnijoj. Za profesionalno peglanje na pari, Tefal Pro Style Garment Steamer nudi izuzetnu negu za kućnu odjeću. Postignite odlične rezultate s našim ekskluzivnim patentiranim Steam & Press sistemom za podršku, sa jednostavnomparom i dvostrukim dejstvom koji se izvodi jednom rukom u najkraćem mogućem roku. Snaga od 2000 W i izlaznog napona od 42g / min pružaju izvanredne performanse, s 5 podešavanja koja su dostupna na ručkama za poboljšanu jednostavnost upotrebe, dok XL Delta parna glava pruža optimalnu difuziju i visoku preciznost. Pro Style Care je siguran za sve tkanine, s nizom pogodnih funkcija za kompletiranje savršenog paketa za njegu odjeće. Pegla na paru za vertikalno peglanje, snaga 2000W, udar pare do 40 g/min, vrijeme zagrijavanja 45 s., podesiva šipka, 5 postavki pare, kontrola na dršći, kukica za vješanje, kapacitet odvojivog spremnika za vodu 1.3 lit., automatsko isključivanje, indikator praznog spremnika, indikator spremnosti pare, funkcija protiv kamenca Nastavci: četka za tkaninu, kopče za hlače, sredstvo za uklanjanje dlačica, rukavica, parni poklopac s integriranom "MonParfum" tehnologijom koja raspršuje parfem kroz paru
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).