MS Energy Romobil, električni, 8.5" točkovi, 25 km/h - m10

ID: TR22695
Na stanju
743 KM
s PDV-om
Rata već od 34 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Prodajemo MS ENERGY e- romobil m10, koji je savršen za vožnju u gradskom središtu. Ovaj električni romobil je praktično prijevozno sredstvo koje nudi laganu konstrukciju, jednostavnu upotrebu i domet vožnje do 28 km. To ga čini idealnim za svakodnevno obavljanje poslova u gradu. Romobil ima zračne kotače, zadnji amortizer i efikasnu disk kočnicu, što čini vožnju ugodnom i sigurnom bez potrebe čestog zaustavljanja na neravninama i preprekama koje su uobičajene na gradskim cestama. Dodatno, romobil posjeduje i električnu prednju kočnicu koja prilikom kočenja vraća energiju u bateriju čime se ona puni. MS ENERGY e- romobil m10 ima lagani aluminijski preklopni mehanizam, što ga čini laganim za sklapanje i nošenje. Na LCD zaslonu možete vidjeti sve potrebne informacije vezane uz stanje baterije, brzinu i ostale podatke o vožnji. Za dodatne informacije i postavke, možete aktivirati aplikaciju na vašem pametnom telefonu, koja je dostupna za iOS i Android telefone. Romobil ima veličinu od 113 x 55 x 115 cm, 8,5" kotače sa zračnicama, može nositi do 120 kg težine, a brzina mu je ograničena na 25 km/h. Domet vožnje je između 22 i 28 km, a pogon mu daje 350W snage sa 36V/7,5Ah baterijom. Romobil se može penjati pod kutom od 15° i ima težinu od samo 12,4 kg. Također, posjeduje prednje i stražnje LED svjetlo za sigurniju vožnju u uvjetima smanjene vidljivosti. Ukratko, MS ENERGY e- romobil m10 je idealan za svakodnevnu vožnju u gradu zbog svoje praktičnosti, lakoće upotrebe, efikasnosti i sigurnosti. • Domet vožnje 22 - 28 km • Zračni kotači i zadnji amortizer • Električna prednja kočnica • Lagani aluminijski preklopni mehanizam • LCD zaslon i aplikacija za pametne telefone
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).