Xiaomi 12V Max Brushless COrdless Drill - busilica

ID: MI16089
Na stanju
260 KM
s PDV-om
Rata već od 12 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
  • Baterija 2000 mAh
  • USB-C utor za punjenje
  • Manual mode - 30 različitih brzina
  • 3 različita načina rada
Količina

Xiaomi 12V Max Brushless Cordless Drill je moćan alat koji proizvodi Xiaomi, poznata kineska kompanija koja se bavi elektronikom. Ovaj bežični bušilica je dizajnirana za različite vrste bušenja i uvrtanja šrafova. Ima bezčetkasti motor koji pruža poboljšane performanse, duži vijek trajanja alata i bolju efikasnost u odnosu na četkaste motore.

Xiaomi 12V Max Brushless Cordless Drill obično uključuje jedinicu za bušenje/uvrtanje, baterijski paket, punjač i set burgija. Jedinica za bušenje/uvrtanje ima podešavanja obrtnog momenta koja omogućuju kontrolu snage bušenja i uvrtanja prema vašim potrebama. Takođe može imati okidač sa promenljivom brzinom za bolju kontrolu brzine bušenja.

Baterijski paket je punjiv i obezbeđuje potrebnu energiju za rad bušilice. Punjač se koristi za punjenje baterije kada se isprazni. Neke modele mogu dodatno imati ugrađena LED svetla za osvetljavanje radne površine, ugrađene indikatore nivoa ili ergonomski dizajn za udobno rukovanje.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).