• -10%

Friteza na vrući zrak Xiaomi smart AIR FRYER PRO 4L

ID: XIABHR6943EU
Na stanju
255 KM
229 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 25 KM (10%)

Ušteda: 25 KM (10%)

Rata već od 10 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

XIABHR6943EU
9 Artikli

Podaci

Brend kućanskih aparata
Xiaomi
Tip proizvoda
Friteza
Garancija
12 mjeseci

Više prostora i uvid u kuhanje!

Xiaomi Smart Air Fryer Pro dolazi s transparentnim prozorom koji nudi uvid u tijek kuhanja/pečenja tako da nema potrebe za otvaranjem friteze! Smart Air Friteza omogućuje tri sloja toplinske izolacije, veći prostor u koji stane više sastojaka nego u prijašnjem modelu, a odlična je i za početnike ili one koji nisu skloni čestom kuhanju! Ima ekskluzivni roštilj za učinkovito korištenje prostora za kuhanje u koji može stati primjerice dva odreska ili 12 pilećih krilaca.

Kuhanje, pečenje, fermentacija ili odmrzavanje – temperaturu možete prilagoditi do 200° ovisno o tome što radite.

Topli zrak kruži 360°, a u kombinaciji s grijanjem od 1600W omogućuje brzo povećanje temperature i pravilnu raspodjelu topline unutar friteze.

Friteza omogućuje učinkovito kuhanje koje istiskuje masnoću iz hrane bez potrebe za dodavanjem ulja te tako nudi niskomasnu i zdravu prehranu!

Ima OLED zaslon gdje se temperatura i vrijeme kuhanja mogu jednostavno podešavati jednim okretanjem i pritiskom, a može i podsjetiti kada da promućkate ili protresete hranu.

Nudi 11 unaprijed podešenih načina rada i mogućnost zakazivanja kuhanja i do 24 h unaprijed, a potrebno je samo pripremiti hranu unaprijed u fritezu i namjestiti vrijeme kuhanja.

Kuhajte kao profesionalac u Smart Air Fryer Pro fritezi čak i ako ste početnici u tome jer Mi Home aplikacija nudi pristup i preko 100+ recepata!

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).