• -10%

Ugradbena mašina za suđe Indesit DIC 3B+16 A

ID: INDIC 3B+16 A
Na stanju
728 KM
655 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 73 KM (10%)

Ušteda: 73 KM (10%)

Rata već od 30 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

INDIC 3B+16 A
10 Artikli

Podaci

Brend bijele tehnike
Indesit
Tip proizvoda
Mašina za pranje posuđa od 60 cm
Garancija
5 godina
Iskoristite svaku minutu

sa novim Indesit mašinama za pranje posuđa sa Fast&Clean opcijom

Za najčišće posuđe, samo izbrojite do 28.

Tri minute potrebne su za pakiranje dječje užine, 5 minuta za pozdravljanje iznenadnih gostiju, a jedna minuta da se iznese torta na stol.

U svakodnevnom životu, svaka minuta je važna. Posebno u kuhinji. Zato su nove Indesit mašine za pranje posuđa dizajnirane da pružaju kvalitetu koju svaka obitelj zaslužuje, u najkraćem mogućem vremenu.

Fast&Clean je naš najefikasniji brzi ciklus pranja posuđa ispod 28 minuta!

Push&Go

Samo jednim pritiskom gumba aktivira se Push&Go, efikasan svakodnevni ciklus pranja i sušenja bez potrebe za pretpranjem. Za najsjajnije rezultate, bez napora!

Space management

Ušteda vremena i napora kako za punjenje, tako i za pranje: zaboravite na ručno pranje čak i velikih predmeta sa ExtraCycle ciklusom.

Auto Door Opening

Zahvaljujući novom algoritmu za kontrolu temperature vrata se automatski otvaraju za 10° na kraju ciklusa. Ovo omogućuje 25% bolje rezultate sušenja dok para sigurno izlazi iz mašine i posuđe se prirodno suši.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).