Laptop Lenovo ThinkPad X240 256GB SSD 8 GB Prikaži uvećano

Laptop Lenovo ThinkPad X240 256GB SSD 8 GB

lenovo8

467 KM

Maloprodajna cijena

Rata već od: 42,- KM

Više detalja

Proizvod trenutno nije dostupan. Ukoliko ste zainteresovani za ovaj proizvod kontaktirajte nas putem chat podrške, besplatne telefonske podrške 032/221-654 ili na email-a: [email protected]

rating Trenutna nema ocjena.

Laptop Lenovo ThinkPad X240 256GB SSD 8 GB

Procesor: i5 4300U, 1.9 GHz
Veličina ekrana: 12,5", 1366 x 768 (HD)  
RAM: 8 GB
Hard disk: 256 GB SSD
Graficka kartica: Intel HD

2 x USB 3.0
VGA
Mini DisplayPort
LAN
Dock
Headphone/microphone combo jack
Garancija: 12 mjProdužen vijek trajanja

Laptop nije samo komad elektronike, već je i investicija. Zbog toga smo Lenovo ThinkPad X240 obložili posebnim zaštitnim premazom, kako bi bio zaštićen od trošenja i habanja te smo dodali gumene detalje na donjem poklopcu kako bi poboljšali ventilaciju i produžili vijek trajanja komponenti.


Veća produktivnost

Kako bi vas laptop Lenovo ThinkPad X240 dobro služio i u budućnosti, pobrinuli smo se da možete odabrati komponente koje će odgovarati vašim potrebama. Laptop pogoni Intel I5 4300U procesor i sa grafikom NVIDIA GeForce  osigurava besprijekornu višezadaćnost i stabilan rad.Pouzdana baterija

Baterija vam je pri kraju i kratki ste s vremenom? Nema potrebe da se brinete za to. Lenovo ThinkPad X240 nudi do 6 sati autonomije baterije i podržava Rapid Charge - u svega 15 minuta punjenja će vam pružiti dodatnih do 2 sata korištenja.

Veliki kapaciteti pohrane

Prilagodite pohranu na svom laptopu Lenovo Lenovo ThinkPad X240 kako biste dobili samo ono što želite, bez potrebe za dodatnim plaćanjem onog što ne želite. Odaberite SATA tvrdi disk velikih kapaciteta kako biste pohranili ogroman broj videozapisa, fotografija i datoteka. SSD vam pruža brže vrijeme pokretanja sistema i prebacivanja datoteka. Također možete kombinirati SSD sa SATA tvrdim diskom, kako biste dobili najbolje od oba.


Stabilan operativni sistem

Od samog početka Lenovo vam donosi jednostavan uređaj i sigurniji način korištenja. Naš predinstalirani softver nudi 5 aplikacija koje će povećati vašu produktivnost. Iskoristite najbolje od operativnog sistema sa novim ažuriranjem i novim funkcijama. Moćna redizajnirana aplikacija olakšava obradu videozapisa, dodavanje zvučnih zapisa, tranzicije, 3D efekate i još puno toga. Dijeljenje je lakše no ikad, sa postavkama koje olakšavaju povezivanje uređaja.

Odlična slika i pouzdan zvuk

Lenovo Lenovo Lenovo ThinkPad X240 nudi ekran sa rezolucijom do Full HD, pružajući izvanredne vizuale u pokretu. U kombinaciji s Dolby Audio, Lenovo ThinkPad X240 pruža nevjerojatno zvučno iskustvo. Pojačajte glasnoću bez izobličenja i čut ćete sve detalje.

Više o ovom modelu laptopa možete vidjeti na sljedećem linku: Lenovo

Da li kupiti polovan laptop?

Često su novi laptopi dosta skupi za prosječnog korisnika pa se on tada okreće drugoj opciji kupovine.
Jednostavno donese odluku o kupovini polovnog laptopa koji je drastično jeftiniji od novog sa istom konfiguracijom u sebi. E u tom trenutku kupac dolazi do jednog osjetljivog i rizičnog pitanja – da li je sve to ispravno, koliko korišteno i da li će ostati ispravan bar neko duže vrijeme. Više o ovoj temi pročitajte na našem blogu na sljedećem linku: https://procomp.ba/blog/polovan-laptop-da-li-kupiti/

Ocjene

Klikni ovdje da ostaviš ocjenu.

30 ostalih proizvoda

Pregledani proizvodi