ONKRON Monitor Desk Mount for 13 to 32-Inch LCD LED OLED Screens up to 8 kg, White

ID: GRG80-W
Na stanju
139 KM
s PDV-om
Rata već od 6 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

UNIVERZALNA KOMPATIBILNOST MONTAŽA: Naš stoni nosač je dizajniran da stane na većinu LCD, LED i OLED ekrana od 13 do 32 inča na tržištu. Takođe je kompatibilan sa vesa, raspon od 75 x 75 mm do 100 x 100 mm. Kompatibilan s najpopularnijim uređajima za igranje i striming kao što su Xbox, Playstation, Nintendo i Roku, lako možete optimizirati svoje iskustvo zabave dok oslobađate vrijedan prostor na stolu ili stolu.

LAKA INSTALACIJA MONITORA: Naš nosač je dizajniran tako da se lako instalira, tako da možete uživati ​​u svom novopostavljenom ekranu bez ikakve muke. Uz priložene upute korak po korak i sav potreban hardver, postavljanje našeg stolnog nosača je lako. Čak i ako niste stručnjak za "uradi sam", moći ćete da montirate ekran na sto za kratko vrijeme.

IZDRŽLJIV I SIGURAN: Napravljen od materijala za teške uslove rada, naš stoni nosač može izdržati ekrane težine do 8 kg. Nosač je dizajniran da bude siguran i siguran, tako da možete vjerovati da će držati vaše skupe uređaje bez ikakvih problema. Možete biti mirni znajući da je vaš ekran bezbedno postavljen na sto i da se neće neočekivano srušiti.

GLATKO I JEDNOSTAVNO PODEŠAVANJE: Naša tehnologija plinske opruge omogućava jednostavno i sigurno podešavanje vašeg ekrana. Nosač je lako upravljiv i može se naginjati, okretati i rotirati kako bi odgovarao vašim potrebama. Možete podesiti svoj ekran na savršen ugao gledanja bez ikakvih problema, a tehnologija plinske opruge osigurava da se nosač zaista glatko kreće.

Sa našim nosačem za sto, možete maksimalno iskoristiti raspoloživi prostor i stvoriti elegantan i moderan izgled u svakoj prostoriji. Naš stoni nosač je dizajniran da bude kompaktan i da štedi prostor. Možete jednostavno postaviti ekran na sto i osloboditi vrijedan prostor na stolu ili stolu. Idealan za upotrebu u domovima, kancelarijama, školama i još mnogo toga. 5 godina garancije uključeno. Naš tim za korisničku podršku uvek je spreman da vam pomogne sa svim pitanjima ili nedoumicama koje imate.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).