Tinta EPSON XD2 SC-T3100/T5100 Black 80ml

ID: LJ114761
Na stanju
200 KM
s PDV-om
Rata već od 9 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Stolni tehnicki pisac Povoljan stolni pisac velikog formata pocetne klase koji zauzima najmanju površinu od svih pisaca na tržištu tehnickih pisaca.1 Model SC-T2100 pisac je velikog formata pocetne klase koji štedljivim korisnicima omogucuje ispis tehnickih i CAD crteža formata do 24 inca uz visoku razinu detalja. Dizajniran je za one kojima je potreban tehnicki pisac profesionalne razine s niskim ukupnim troškovima vlasništva: za samostalne arhitekte ili inženjere, studente ili osobe zaposlene u agenciji za oglašavanje, kojima je potreban tocan, precizan i pouzdan ispis.
Količina

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).