• Rasprodano

DESK UVI VESA Single Mount 13"-32"

ID: ZG0001249424
Nedostupno
60 KM
s PDV-om
Rata već od 3 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
UVI DESK VESA Single Mount 13"-32 postolje za monitor vam dopušta pomicanje monitora bliže ili dalje, nagib, okret ili postavljanje u vertikalnu poziciju. Na ovaj način možete idealnu poziciju za vaš monitor!
Količina

UVI VESA postolje za monitor vam dopušta pomicanje monitora bliže ili dalje, nagib, okret ili postavljanje u vertikalnu poziciju. Na ovaj način možete idealnu poziciju za vaš monitor! VESA postolje je kompatibilno s većinom računalnih monitora u veličinama ekrana od 13" do 32". Također, možete koristiti i veći monitor, ali morate paziti da opterećenje ne prelazi 8 kilograma.
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).