• Rasprodano

Next One Scribble Pen for iPad - White

ID: GRIPAD-PEN-PRO
Nedostupno
139 KM
s PDV-om
Rata već od 6 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Dizajnirana od strane NEXT ONE, NEXT ONE Scribble Pen za iPad je elegantna i minimalistička olovka izrađena od legure aluminijuma sa lakom za pečenje klavira.

Nudi miran i luksuzan osjećaj koji je istovremeno nov i izdržljiv. Olovka je nedavno nadograđena funkcijama nagiba i zadebljanja, pružajući veće područje nagiba za deblje linije. Njegovi vrhovi olovke su napravljeni od čistog bakra i polirani, stvarajući gladak vrh olovke koji sprečava oštećenje ekrana vašeg iPada. Olovka NEXT ONE Scribble kompatibilna je sa svim iPad modelima od 2018. godine i novijim, može se pohvaliti i osjetljivošću na nagib i pritisak za preciznost na nivou piksela, dok dodaje umjetnički njuh poput tradicionalne olovke.

Doživite glatko pisanje i crtanje bez odlaganja, lomljenja, ogrebotina ili zvuka, jer NEXT ONE Scribble Pen odražava svaki vaš potez i debljinu s preciznošću. Savršen je za zadatke koji zahtijevaju brze odgovore, kao što su vođenje bilješki, crtanje i bilješke sa sastanaka.

Uz magnetnu adsorpciju i odbijanje dlana, NEXT ONE Scribble Pen nudi prirodno i besprijekorno iskustvo pisanja i crtanja. Možete udobno postaviti dlan na ekran bez ikakvih smetnji, stvarajući osjećaj kao da koristite olovku na papiru bez potrebe za rukavicama.

Kako biste dodatno poboljšali svoje iskustvo pisanja, preporučujemo da uparite NEXT ONE Scribble Pencil sa NEXT ONE Scribble štitnikom za ekran za iPad, pružajući autentičan osjećaj pisanja na papiru. Uživajte u glatkom i prirodnom iskustvu pisanja olovkom na papiru, uz zadržavanje preciznosti na nivou piksela na vašem iPadu.

Opremljen brzim USB-C priključkom za punjenje, olovci NEXT ONE Scribble Pen je potrebno otprilike 60-80 minuta da se potpuno napuni i može se puniti direktno sa bilo kojeg USB-C uređaja. LED indikator pokazuje nivo napunjenosti baterije, sa jednom lampicom koja pokazuje 5%-30% nivo baterije, dva svetla koja pokazuju 30%-70% nivo baterije i tri lampice koja pokazuju 70%-100% nivo baterije. S dugim vijekom trajanja baterije od do 15 sati korištenja i do 1 godine u stanju pripravnosti, olovka se automatski isključuje nakon 5 minuta neaktivnosti, smanjujući potrošnju baterije i produžujući vijek trajanja baterije.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).