• Rasprodano

Xiaomi Redmi Note 13 5G 6GB 128GB White ind

ID: MI18070
Nedostupno
439 KM
s PDV-om
Rata već od 20 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
  • Brend: Xiaomi
  • Garancija: 24 mjeseca
  • Velicina ekrana: 6.6"
  • Kamera: 108MP + 16MP
  • Baterija: 5000mAh
Količina

Xiaomi predstavlja svoju novu seriju mobilnih telefona, koja nudi vrhunsku tehnologiju, moderni dizajn i funkcije prilagođene potrebama modernog korisnika.

Svaki telefon iz ove serije dolazi s inovativnim značajkama koje omogućavaju korisniku da u potpunosti iskoristi njegov potencijal. Ovi mobilni telefoni imaju veličinu ekrana od 6,6 inča, što omogućuje ugodno gledanje video zapisa i fotografija.

Xiaomi Redmi Note 13 5G ima snažan procesor i veliku memoriju, što omogućuje glatko izvođenje svih aplikacija. Pohranjivanje datoteka nikada nije bilo lakše, jer ovi mobilni telefoni dolaze s velikom internom memorijom od 128 GB, proširivom do 1 TB pomoću microSD kartice.

Xiaomi Redmi Note 13 5G ima snažnu bateriju od 5000 mAh koja omogućuje cijelodnevno korištenje bez potrebe za punjenjem, što je izuzetno praktično za osobe koje su stalno u pokretu.

Kada je u pitanju kamera, Xiaomi Redmi Note 13 5G ima zadnju kameru od 108 MP, te prednju kameru od 16 MP, koja omogućava izuzetno kvalitetne fotografije i video zapise.

Xiaomi Redmi Note 13 5G također ima zaštitu zaslona, otpornost na vodu i prašinu, te podržava bežično punjenje. Korisnici također mogu koristiti vlastite preferirane metode otključavanja telefona, kao što su otisak prsta ili prepoznavanje lica.

Ukratko, mobilni telefoni iz ove serije idealni su za korisnike koji traže visoku razinu tehnologije i dizajna, kao i praktičnost i mogućnost da koriste uređaj cijeli dan bez potrebe za punjenjem.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).