Apple Watch Ultra2 Cellular, 49mm Titanium Case w Blue Alpine Loop - Large

ID: GRMREQ3SE/A
Na stanju
2.058 KM
s PDV-om
Rata već od 94 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Apple Watch Ultra 2 je napravljen za neuporedive performanse. Lagano kućište od titana je robusno i otporno na koroziju, a podignuto je kako bi zaštitilo safirni kristal od udara ivica.

Pokreće ga potpuno novi S9 SiP, Always‑On Retina ekran je na svom vrhuncu od 3000 nita, što ga čini još čitljivijim na jakom suncu. U uslovima slabog osvetljenja, prigušuje se na 1 nit. Noćni režim se sada automatski aktivira u mraku. Veliki ekran vam daje prostor da prilagodite svoj pogled tako da odgovara gotovo svakoj aktivnosti. A novi brojčanik sata prikazuje dinamičke informacije kao što su visina, dubina ili sekunde duž krajnjih rubova.

Prilagodljivo dugme Action vam daje brzu, fizičku kontrolu nad raznim funkcijama. Može raditi stvari kao što je početak vježbanja, označavanje putne točke kompasa ili početak ronjenja. Baš kao i vi, pun je potencijala.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).