• Rasprodano

Apple iPhone 12 64GB White

ID: MI8975
Nedostupno
1.301 KM
s PDV-om
Rata već od 60 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Apple iPhone 12 64GB ima A14 Bionic čip koji pomiče granice mogućeg. Nevjerojatno vjerne boje. Ogroman napredak u gustoći piksela. Što god da gledaš, uz OLED će ti svijetle boje biti blistavije, crne tamnije, a rezolucija veća. Ovo je dosad najbolji zaslon na iPhoneu, koji se prostire skroz od ruba do ruba. Noćni mod sada je dostupan i na širokokutnoj i ultraširokokutnoj kameri, a fotografije pri slabom osvjetljenju nisu nikad bile bolje. Nova širokokutna kamera hvata 27 % više svjetla. Što znači da ćeš i na dnevnim i na noćnim fotkama vidjeti dosad neviđene boje i detalje. U bilo koje doba dana možeš snimati videozapise pune prekrasnih detalja. A tu je i ubrzani videozapis u noćnom modu. Jednostavno postavi svoj iPhone i prepusti se čaroliji svjetlosnih tragova. Sada možeš snimiti HDR videozapis od 4K u Dolby Visionu. Punjenje na turbo pogon - magneti savršeno kliknu i telefon se bežično napuni dok kažeš keks.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).