Snižena cijena! Gaming monitor 23,8" AOC 24G2SAE/BK, 1ms, 165 Hz Prikaži uvećano

Gaming monitor 23,8" AOC 24G2SAE/BK, 1ms, 165 Hz

KIM24G2SAE/BK

449 KM

-20%


Cijena:  

359 KM


rating Trenutna nema ocjena.AOC GAMING MONITOR 24G2SAE/BK

Full HD gaming monitor s tehnologijom zaslona VA i FreeSync Premium renomiranog proizvođača AOC s iznimnom 165 Hz brzinom osvježavanja slike i nevjerojatnim vremenom odziva od samo 1 ms. Ima dijagonalu zaslona od 60,5 cm (23,8”) i 350 cd/m2 svjetline.

Zvuk osiguravaju dva ugrađena zvučnika od 2 W, a po želji možete spojiti vanjske zvučnike ili slušalice na integrirani 3,5 mm audio priključak. Možete ga spojiti na priključke HDMI i DisplayPort.

Za značajno smanjenje umora očiju pobrinut će se funkcija smanjenja plavog svjetla i bez treperenja (Flicker-free).

24G2SAE/BK je pravi model za sve koji traže visoke performanse. Dolazi sa 1080p Full High Definition (FHD), malim kašnjenjem ulaza, FreeSync Premium i širokim rasponom boja na klasičnom postolju sa funkcijom nagiba.

BRZINA OSVJEŽAVANJA 165 Hz
Brzina osvježavanja od 165 Hz, što je duplo više od industrijskog standarda od 60 Hz, čini da igre rade glatko kao svila. Ostvarite potencijal u svojoj grafičkoj kartici. Zaboravite cepanje ekrana i zamućenje pokreta. Osjetite kako vaši refleksi postaju jedno s akcijom. Nikad ne gledaj nazad.

FREESYNC PREMIUM
Uživajte u najkvalitetnijim vizualima čak i u igricama s brzim tempom. AMD FreeSync Premium tehnologija osigurava da su brzine osvježavanja GPU-a i monitora sinhronizirane, što pruža fluidno iskustvo igranja igrica bez suzanja uz najviše performanse. AMD FreeSync Premium ima brzinu osvježavanja od minimalnih 120 Hz, smanjujući zamućenje i izoštravajući sliku radi doživljaja koji je realniji. Funkcija LFC eliminiše rizik od mucanja u slučaju da brzina kadrova padne ispod brzine osvježavanja.

AOCG_24G2AE_BATTLE_STATION.png

1MS MPRT – VRIJEME ODGOVA NA POKRETNU SLIKU
MPRT je akronim za vrijeme odziva pokretne slike. MPRT tehnologija onemogućava i omogućava pozadinsko osvetljenje vašeg monitora tokom promene slike. Kroz skraćeno vrijeme kada se okvir prikazuje na monitoru, efekti “duhova” i “zamućenja” su smanjeni, što rezultira glatkijim, “tečnijim” doživljajem igranja.

LOW INPUT LAG
Oslobodite svoje reflekse prebacivanjem na AOC Low Input Lag mod. Zaboravite grafičke sitnice: ovaj način rada preoblikuje monitor u korist sirovog vremena odziva, dajući vrhunsku prednost u zaustavljanju okidača za kosu.

6 NAČINA IGRE
Prilagodite svoj ekran igri sa jednim klikom. Prebacite postavke između ugrađenih unapred podešenih za FPS, trkačke ili RTS igre ili prilagodite svoje idealne uslove i sačuvajte ih. Tastatura za AOC postavke čini prebacivanje profila ili prilagođavanje funkcija brzim i lakim.

AOC KONTROLA BOJE I SENKE IGRE
Izvucite bitku iz senke uz AOC Shadow Control i AOC Game Color! Podesite nivoe sive za bolje detalje slike i osvetlite tamna područja ili ih u hodu vratite u crninu, bez uticaja na ostatak ekrana.

AOC G-MENU
AOC G-Menu je besplatna alatka koju možete instalirati na svoj PC kako biste imali potpunu prilagodbu uparene s maksimalnom pogodnošću.


Garancija 36 mjeseci

Ocjene

Klikni ovdje da ostaviš ocjenu.

Pregledani proizvodi