Electrolux Pegla na paru, 2500W - E6SI1-4MN

ID: TR18021
Nedostupno
96 KM
s PDV-om
Rata već od 4 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Uz ravnomjernu distribuciju pare, parna pegla Refine 600 omogućava vam da brzo i jednostavno uklonite nabore na odjeći. Ugrađeni senzor otkriva kada je vaša pegla bez nadzora, a indikator vrućeg pegla vam pokazuje kada je pegla vruća. Uživajte u dobrim rezultatima peglanja uz savršenu ravnotežu topline, pare i pritiska. Brzo zagrijavanje i ravnomjerna distribucija pare znači da je vaša pegla spremna za uklanjanje nabora za 30 sekundi. Ugrađeni senzor, trosmjerno automatsko isključivanje, automatski isključuje vašu peglu - bilo da je ostavite na odjeći, sa strane ili u prostoru za odlaganje. Indikator vrućeg gvožđa na vrhu pegle otkriva kada je pegla vruća. Smanjite rizik od vodenih tragova na odjeći. Zaštita od kapanja, bimetalna unutar pegle, sprečava ulazak vode u parnu komoru kada je temperatura preniska. Čuvajte peglu kao i odeću, sprečavajući nakupljanje neželjenog krečnjaka. Rješenje protiv kalcifikacije, FlushClean, znači da možete lako ukloniti kamenac ispiranjem vodom kroz sistem. Pegla na paru, snaga 2500 W, spremnik za vodu 0.33 lit., intenzivno ispuštanje pare 40 g/min, dodatno ispuštanje pare 200 g/min., dužina priključnog kable 1.95 met.
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).