• Rasprodano

SEB Krups aparat za kavu KP123H10

ID: ZG0001323281
Nedostupno
181 KM
s PDV-om
Rata već od 8 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Mini Me automatski aparat za espresso kavu na kapsule savršeno ćepristajati vašem stilu zahvaljujući modernom dizajnu. Pripremite pr ofesionalna pića s baršunastom pjenom zahvaljujući visokotlačnomsustavu do 15 bara. Hermetički zatvorene kapsule održavaju svježinu kavetako da svaki put možete uživati ​​u napitcima bogatog okusa. Sve štotrebate učiniti je umetnuti kapsulu u aparat, prilagoditi svoje napitkepomoću funkcije Play & Select i to je to! Pripremite savršenenapitke uz 30 recepata kao što su Espresso, Cappuccino, Latte Macchiatočak i topla čokolada, čaj i hladna pića.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).