• -10%

Šporet Indesit IS5V4PHW/E

ID: INIS5V4PHW/E
Na stanju
715 KM
643 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 71 KM (10%)

Ušteda: 71 KM (10%)

Rata već od 29 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

INIS5V4PHW/E
10 Artikli

Podaci

Brend bijele tehnike
Indesit
Tip proizvoda
Električni šporet
Garancija
5 godina

Indesit IS5V4PHW/E električni šporet je samostojeći uređaj koji ima četiri električne ploče za kuhanje različitih veličina, što vam omogućava kuvanje sa različitim posudama i tiganjima. Ploče su opremljene podesivim kontrolama temperature, što vam omogućava postavljanje topline na željenu razinu.

Šporet također uključuje konvencionalnu pećnicu sa kapacitetom od 51 litara, koja je pogodna za kuvanje različitih jela. Pećnica ima temperaturni raspon od 100-250°C i ima nekoliko funkcija poput konvencionalnog kuvanja, roštilja, ventilatora i razmrzavanja. Pećnica također uključuje unutrašnje svjetlo, što vam omogućava lakše provjeravanje hrane bez potrebe da otvorite vrata.

Odvojeni roštilj također je dostupan u ovom štednjaku i predstavlja odličan dodatak za roštiljanje mesa, ribe, povrća i drugih jela.

Također, šporet uključuje funkciju tajmera, koja vam omogućava postavljanje vremena kuhanja za vaša jela i funkciju samočišćenja koja pomaže održavanju čistoće pećnice. Šporet ima moderni i elegantan dizajn koji će doprinijeti svakom kuhinjskom uređenju.

Ukupno, Indesit IS5V4PHW/E električni šporet je odličan izbor za one koji traže pouzdan i univerzalan uređaj za kuhanje

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).