• -10%

Šporet Indesit I6V6C1A.H(W)/FR

ID: INI6V6C1A.H(W)/FR
Na stanju
728 KM
655 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 73 KM (10%)

Ušteda: 73 KM (10%)

Rata već od 30 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

INI6V6C1A.H(W)/FR
10 Artikli

Podaci

Brend bijele tehnike
Indesit
Tip proizvoda
Električni šporet
Garancija
5 godina
Šporet Indesit I6V6C1A.H(W)/FR
Click&Clean

Click&Clean omogućuje vam brzo i jednostavno uklanjanje staklenih panela iz vrata vaše pećnice za jako jednostavno čišćenje.

Katalitički bočni paneli

Ugrađeni u pećnici olakšavaju uklanjanje curenja i prskanja nakon pokretanja ciklusa čišćenja

Multicooking

Nova Multicooking tehnologija kombinira grijaće elemente i ventilator što omogućuje stalnu raspodjelu topline u pećnici. Ova je funkcija idealna za istovremeno kuhanje do 3 različita jela čime štedite vrijeme i električnu energiju.

Konvekcija

pećnica s ventilatorom i gornjim i donjim grijaćim elementima: ventilator vrši podjednaku raspodjelu vrućeg zraka u pećnici održavajući normalnu temperaturu za podjednako kuhanje na različitim razinama.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).