Philips Pegla na paru za vertikalno peglanje, 1600W, EasyTouch Plus - GC524/60

ID: TR19735
Nedostupno
276 KM
s PDV-om
Rata već od 13 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Philips EasyTouch Plus pegla za paru dizajnirana je za lako uklanjanje nabora svaki dan. Sa širokim spektrom osnovnih rješenja, savršen je uređaj za brzo dotjerivanje osjetljive odjeće koja se teško pegla. Ovaj aparat za paru EasyTouch Plus opremljen je 25% većom pločom u poređenju sa prethodnim modelima. Ovo vam omogućava da pokrijete više površine tkanine u jednom potezu i stoga možete biti efikasniji u pari svog odjevnog predmeta. Podesite željeni nivo pare za optimalne rezultate na različitim vrstama odjevnih predmeta. Integrirani podesivi stup za vješanje vaše odjeće dok koristite paru. Sklopiv je radi lakšeg skladištenja. Pegla na paru za vertikalno peglanje, snaga 1600W, kontinuirana para 32 g/min., 5 nivoa pare, vertikalna para, kapacitet odvojivog spremnika za vodu 1600 ml., silikonsko crijevo za paru, sigurno na svim tkaninama koje se mogu peglati čak i svila Pribor: podesiv stub, četka, rukavica za dodatnu zaštitu, vješalica za odjeću
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).