Philips Aparat za šišanje, trimer, Hairclipper - HC3510/15

ID: TR28423
Na stanju
62 KM
s PDV-om
Rata već od 3 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Brzo i lako ošišajte kosu. Tehnologija DualCut s oštricama koje se same oštre omogućuje dvostruko brže šišanje. Tehnologija Trim-n-Flow obuhvaća češalj dizajniran kako bi spriječio začepljenje pa ćete oblikovanje završiti u jednom potezu. Aparat za šišanje serije 3000 tvrtke Philips ima naprednu tehnologiju DualCut za maksimalnu preciznost. Ima dvostruke oštrice, a dizajniran je da ostane oštar kao prvog dana. Čelične oštrice koje se same oštre dizajnirane su da budu nevjerojatno dugotrajne. Čak i nakon 5 godina režu istom preciznošću kao prvog dana. Ošišajte kosu na točno željenu duljinu. Jednostavno odaberite jednu od 12 postavki duljine između 1 mm i 23 mm u koracima od 2 mm ili odvojite češalj za glatko podrezivanje od 0,5 mm. Električni aparati za šišanje za jednostavno podrezivanje duže ili trodnevne brade, prilagodljivi češalj za bradu ima 12 postavki duljine između 1 mm i 23 mm u koracima od 2 mm, a češalj možete u potpunosti odvojiti za glatko podrezivanje od 0,5 mm. Kabel za napajanje duljine 1,8 m pruža konstantno napajanje.
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).