• -10%

Televizor Tesla 50E635SUS 50" 4K UHD Android

ID: TES50E635SUS
Na stanju
639 KM
575 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 64 KM (10%)

Ušteda: 64 KM (10%)

Rata već od 26 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

TES50E635SUS
9 Artikli

Podaci

Brend televizora
Tesla
Dijagonala ekrana
50" 4K Ultra HD
Smart
Da
Operativni sistem
Android
Rezolucija
3840x2160
Tehnologija
LED
Garancija
3+2 godine
Televizor Tesla 50E635BUS 50" 4K UHD Android
Certifikovani Android TV

Zahvaljujući certifikovanom Android TV operativnom sistemu, ali i velikom broju dodatnih mogućnosti, ovaj televizor iz serije 6 oduševiće cijelu porodicu!

Neograničen izbor aplikacija

Vaš televizor dolazi sa licenciranim integrisanim Netflix, Prime Video i YouTube aplikacijama, uz punu Google podršku. Birajte između više od 4000 aplikacija na Google Play Store-u!

Bluetooth daljinski upravljač

Jednom kada povežete svoj bluetooth daljinski upravljač sa TV-om, možete da koristite glasovno upravljanje i zadajete komande čak i kada upravljač nije usmjeren ka uređaju. Mijenjate kanale, zaustavite film, ili promijenite muziku iz bilo koje sobe u kojoj se zateknete.

Jednostavna podešavanja

Opcije povezivanja, pretraga kanala, upotreba menija, napredna podešavanja... Tehnologija umije da bude zbunjujuća, ali su na Tesla televizorima podešavanja jednostavna i lako razumljiva.

Google Assistant na Andoid TV

Pametni asistent više nije uobičajen samo za pametni telefon: sada možete da pitate i svoj veliki ekran manje-više sve što vas zanima. Pritisnite dugme mikrofona na daljinskom upravljaču, i uz Google Assistant pronađite informacije o saobraćaju ili vremenu, pretražujte net, puštajte ili pauzirajte omiljene filmove i serije.

Ugrađen Chromecast 

Chromecast vam omogućuje da gledate svoje omiljene programe, filmove, serije i druge sadržaje na najvećem ekranu, u samo par poteza ih prebacujući sa drugih pametnih uređaja. Na ovaj način možete da veoma jednostavno kontrolišete televizor sa bilo kog mjesta u kući!

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).