• -10%

Gaming miš Krux Galacta PRO Wirelles

ID: KRX0083
Na stanju
116 KM
104 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 12 KM (10%)

Ušteda: 12 KM (10%)

Rata već od 5 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

KRX0083
10 Artikli

Podaci

Brend gaming opreme
Krux
Tip gaming opreme
Gaming miš
Garancija
12 mjeseci
Modularni dizajn - zamjena dijelova po volji

Set u kojem isporučujemo KRUX Galacta Pro miš je veoma bogat, zbog dodatnog panela i seta bočnih tastera. Nakon što ga izvadite iz pakovanja, možete izabrati koja vam je kičma draža, ona perforirana, koja smanjuje težinu i omogućava da se ruka bolje ohladi, ili ona klasičnija - puna. Kao da to nije dovoljno, bočne tipke se također mogu montirati ili potpuno ukloniti! Tako se kreira miš za ljubitelje jednostavnosti, sa dva glavna dugmeta, točkićima za pomeranje i ničim drugim! I za dobru mjeru, set uključuje odvojivi USB Type-C kabel od 1,5 metara.

Lagano za čišćenje

KRUX Galacta Pro gaming miš se sastoji od lako dostupnih i uklonjivih panela, ovo rješenje značajno poboljšava pristup svim kutovima koji se teško čiste u slučaju drugih perforiranih miševa. Ovdje je dovoljno odvojiti gornji dio kičme i izduvati unutrašnjost miša, ili kemijsko očistiti četkom. A sam uklonjeni dio, u obliku grebena, lako se može obrisati vlažnom spužvom ili drugim mikrovlaknom. Imajte na umu, međutim, da prije sastavljanja i puštanja u rad svi dijelovi moraju biti suhi!

Miš je pripremljen i za dešnjake i ljevake

Prilikom dizajniranja miša Galacta Pro, uzeli smo u obzir sve veći broj glasova ljudi koji su željeli vidjeti proizvod usmjeren na lijevu ruku. Tako je miš kreiran i za dešnjake i za ljevake. U našem mišu možete prilagoditi bočne tipke ako ih želite i gdje god ih želite. Potpuna simetrija tijela glodara pružit će odlične osjećaje, bez obzira na željenu ruku ili s čime koristite miš.

Preciznost, odgovornost i bežičnu funkcionalnost obezbjeđuje senzor PMW3335

Senzor, odnosno srce miša, je nešto što prije svega treba da privuče vašu pažnju. U slučaju Galacta Pro odlučili smo koristiti bežičnu i blago podešenu varijaciju senzora PMW3360 - verziju PMW3335, kreiranu posebno za bežičnu opremu. Osim najvažnije karakteristike, odnosno bežičnosti, senzor PMW3335 podržava veću rezoluciju, čak 16.000 DPI, i ima mnogo manju potražnju za strujom.

Lagan odloživi kabal, dužina 150 centimetara

Tvrdi i ne baš mobilni kabal može značajno utjecati na korištenje i prijem miša. Kako bi se igrač opremljen Galactom PRO borio samo sa protivnikom, a ne sa njegovom opremom, pobrinuli smo se da kabal bude mekan, dugačak, veoma lagan i isprepleten Paracordom. Ovakva kombinacija pozitivnih osobina sigurno će uticati na performanse igrača. Ako se, međutim, i to pokazalo nedovoljno, ili je igrač došao na ideju da uljepša svog glodara, očekivali smo! Kabl je odvojiv i opremljen standardnim konektorom tipa C, što vam omogućava da igrate bez kabla, ili sa bilo kojim drugim kablom koji podržava ovaj standard tipa C sa linijom za prenos podataka.

HUANO 20 miliona prekidača če osigurati zabavu bez preblema

Ispod glavnih tastera KRUX Galacta PRO miša nalaze se skriveni Huano prekidači, sa deklarisanim životnim vekom od minimalno 20 miliona pritisaka svaki. Takvu rezervu izdržljivosti i vrlo dobar osjećaj cijenili su mnogi igrači, tako da nemate razloga za brigu. Za vas smo odabrali najbolje, provjereno i najpovoljnije!

Devet programiranih dugmadi

Ako se odlučite za najopsežniju konfiguraciju Galacte, imat ćete na raspolaganju čak devet potpuno programabilnih tipki. Međutim, ako niste ljubitelj previše dugmadi, a dodatna tipka vas samo ometaju u pravilnom zahvatu miša dvije bočne ploče se vrlo brzo mogu pretvoriti u prazna i ravna polja, koja su savršena ako to ne učinite. potrebno je dodatno dugme za brzi makro ili drugi potpuno dozvoljen u aktivnostima igranja na mreži.

Prilagodite za sebe zahvaljući softveru

Adekvatno vladanje i vođenje takvog modularnog miša kao što je Galacta zahtijeva od vas da se savršeno prilagodite i konačno prilagodite svojim željama. Kako bismo osigurali da se sve savršeno uklapa, stavljamo softver u vaše ruke. Pomoću njega možete postaviti prava svjetla, pobrinuti se za makroe koji će uštedjeti vrijeme, uskladiti svih 9 prilagodljivih dugmadi, pa čak i odabrati najveću dostupnu stopu osvježavanja, naravno. Pored standardnih kozmetičkih funkcija, softver će vam pokazati i koliki je nivo napunjenosti i da li je miš trenutno fizički povezan sa računarom.

RGB pozadinsko svjetlo sa dvije nezavisne zone

U današnje vrijeme, miš za igre ne može bez pozadinskog osvjetljenja. Ništa drugačije nije u slučaju Galacte Pro. Dvije RGB zone zadovoljit će svakog entuzijasta fanatika stvarno dobrih boja. Zona na poleđini miša može se kontrolisati pomoću namenskog softvera. Sve je vrlo precizno i brzo, boje su sponzorirane RGB paletom, tako da možete birati iz cijelog njenog raspona

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).