• -10%

Televizor Tesla 50E635SUS 50" 4K UHD Android

ID: TES50E635SUS
Na stanju
639 KM
575 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 64 KM (10%)

Ušteda: 64 KM (10%)

Rata već od 26 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

TES50E635SUS
10 Artikli

Podaci

Brend televizora
Tesla
Dijagonala ekrana
50" 4K Ultra HD
Smart
Da
Operativni sistem
Android
Rezolucija
3840x2160
Tehnologija
LED
Garancija
3 godine
Televizor Tesla 50E635BUS 50" 4K UHD Android
Certifikovani Android TV

Zahvaljujući certifikovanom Android TV operativnom sistemu, ali i velikom broju dodatnih mogućnosti, ovaj televizor iz serije 6 oduševiće cijelu porodicu!

Neograničen izbor aplikacija

Vaš televizor dolazi sa licenciranim integrisanim Netflix, Prime Video i YouTube aplikacijama, uz punu Google podršku. Birajte između više od 4000 aplikacija na Google Play Store-u!

Bluetooth daljinski upravljač

Jednom kada povežete svoj bluetooth daljinski upravljač sa TV-om, možete da koristite glasovno upravljanje i zadajete komande čak i kada upravljač nije usmjeren ka uređaju. Mijenjate kanale, zaustavite film, ili promijenite muziku iz bilo koje sobe u kojoj se zateknete.

Jednostavna podešavanja

Opcije povezivanja, pretraga kanala, upotreba menija, napredna podešavanja... Tehnologija umije da bude zbunjujuća, ali su na Tesla televizorima podešavanja jednostavna i lako razumljiva.

Google Assistant na Andoid TV

Pametni asistent više nije uobičajen samo za pametni telefon: sada možete da pitate i svoj veliki ekran manje-više sve što vas zanima. Pritisnite dugme mikrofona na daljinskom upravljaču, i uz Google Assistant pronađite informacije o saobraćaju ili vremenu, pretražujte net, puštajte ili pauzirajte omiljene filmove i serije.

Ugrađen Chromecast 

Chromecast vam omogućuje da gledate svoje omiljene programe, filmove, serije i druge sadržaje na najvećem ekranu, u samo par poteza ih prebacujući sa drugih pametnih uređaja. Na ovaj način možete da veoma jednostavno kontrolišete televizor sa bilo kog mjesta u kući!

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).