Philips Pegla na paru za vertikalno peglanje, 1800W, Easy Touch - GC488/60

ID: TR34568
Na stanju
302 KM
s PDV-om
Rata već od 14 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Naš novi aparat za paru za odjeću EasyTouch dizajniran je da bude kompaktan, ali moćan. Ovo osnovno rješenje za paru je odlično za svakodnevno brzo uklanjanje bora. Aparat za paru EasyTouch je 20% snažniji u poređenju sa prethodnim modelima sa 35g / min moćne kontinuirane pare koncentrisane kroz mlaznice, omogućavajući uklanjanje bora sa samo nekoliko poteza. Podesite željeni nivo pare za optimalne rezultate na različitim vrstama odjevnih predmeta. Kompaktan dizajn za lako skladištenje. Aparat je takođe opremljen 40% većom parnom pločom u poređenju sa prethodnim modelima. Ovo vam omogućava da pokrijete više površine tkanine za efikasnije sesije pare. Premium StyleMat rješenje za podršku olakšava postizanje rezultata. Integrirana vješalica za odjeću vam omogućava da lako objesite svoju odjeću poput košulja, haljina i pantalona dok koristite aparat za paru. Uređaj je siguran za upotrebu na svim tkaninama. Odlično je rješenje za osjetljive tkanine poput svile i kašmira. Vruća para osvježava vašu odjeću i ubija više od 99% bakterija i grinja. Rijeđe pranje i hemijsko čišćenje štede vrijeme i novac i pomažu da odjeća traje duže. Uključena je rukavica otporna na toplinu za zaštitu vaše ruke tokom parenja. Pegla na paru za vertikalno peglanje, Easy Touch - Snaga 1800W - Kapacite spremnika za vodu 1400 ml. - Kontinuirani udar pare 35g / min. - Vrijeme zagrijavanja 2 min. - 5 nivoa pare - dužina mapojnog kabela 1.8 met. - dimenzije: 277 x 315 x 309 mm, težina 3.45 kg
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).