Xiaomi Zaštitna kaciga "L" - SH50 LED L

ID: TR16539
Na stanju
144 KM
s PDV-om
Rata već od 7 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Zaštitna kaciga "L" veličina 57 - 61 cm, Aktivna upozorenja + pasivna zaštita – Xiaomi pametna kaciga će vas zaštiti dok uživate u vožnji na svom romobilu. Prikladna je za bicikle, romobile, električne romobile i bicikle (nije prikladna za motore i motocikle) Kaciga je opremljena sa 7 svijetlećih LED lampica upozorenja, s funkcijom automatskog senzora koji se automatski otvara ili je u mirovanju ovisno o intenzitetu vanjskog svjetla. LED svjetlo je vidljivo na udaljenosti većoj od 180 metara. Više načina rada osvjetljenja, jedna tipka za kontrolu više načina osvjetljenja, jako trepteće svjetlo. 12 ventilacijskih otvora znači veća učinkovitost ventiliranja i uklanjanje znoja dok vas istovremeno kaciga štiti. Materijal izrade EPS + PC, veličina L (57-61cm) 7 LED žarulja, baterija 3.7 V / 455 mAh, trajanje baterije 36h , u stanju mirovanja 180h, IPX4 vodootporna i čvrsta
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).