• -10%

Mašina za suđe DFC 2B+19 AC X

ID: INDFC 2B+19 AC X
Na stanju
748 KM
673 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 75 KM (10%)

Ušteda: 75 KM (10%)

Rata već od 31 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

INDFC 2B+19 AC X
10 Artikli

Podaci

Brend bijele tehnike
Indesit
Tip proizvoda
Mašina za pranje posuđa od 60 cm
Garancija
5 godina
Push&Go

Savršeno oprano i osušeno posuđe samo jednim pritiskom gumba. Sa Push&Go, bezbrižno pranje posuđa postaje dostupno svima, pritiskom jednog gumba. Ovaj ciklus je savršeno rješenje za čisto i suho posuđe u samo 85 minuta i bez prednamakanja. Specijalan Push&Go gumb omogućuje automatsko pokretanje ciklusa, bez potrebe za odabirom i pokretanjem programa.

Fast&Clean

Brzo i učinkovito pranje u samo 28 minuta. Obiteljski život podrazumijeva da se svaka minuta broji, od doručka do spavanja. Jer vremena nikad dosta i gubljenje nije opcija.Zato potpuno nova perilica posuđa ima poseban ciklus Fast & Clean koji pruža najučinkovitije Indesit performanse čišćenja u samo 28 minuta.

100% Inox unutrašnjost

Optimalna kvaliteta i higijena. Cijela unutrašnjost od inoxa za sigurno pranje posuđa. Idealna okolina za potpuno pranje svih kuhinjskih predmeta.

Inverter motor

Preciznost i tišina. Izbjegnite buđenje djeteta sa super tihom perilicom posuđa! Indesit inverter motor smanjuje vibracije i buku uz smanjeno korištenje energije dok u isto vrijeme osigurava savršene rezultate pranja.

Half load

Nema više čekanja & prljavog posuđa. Uštedite vrijeme i novac pranjem manjih količina posuđa sa posebnim programom koji smanjuje potrošnju vode i energije. Zahvaljujući Half Load programu, možete oprati posuđe samo u gornjoj ili donjoj košari.

Košara za pribor

Dodatni prostor za kuhinjske predmete. Posebna treća košara u Indesit DFC2B+19AC perilici za pranje posuđa namijenjena je za sve vrste kuhinjskog pribora za jelo i dodataka. Daje više prostora za vaše posuđe u druge 2 košare u perilici.

Odgoda početka pranja

Započnite ciklus pranja kada vam najviše odgovara. Jednostavno upravljajte vremenom početka ciklusa pranja posuđa odabirom željenih sati odgađanja. Na taj način ćete imati dnevni raspored pravilno prilagođen vašim najboljim potrebama.

Aquastop

Sigurnost je ključ. Sigurnost vašeg stana nam je najvažnija. Zbog toga smo perilicu za pranje posuđa opremili posebnim sustavom zaštite od poplave smještenim na crijevu koje dovodi vodu do uređaja. U slučaju nepredviđenih događaja ili curenja crijeva, automatski se prekida dovod vode u uređaj i istovremeno aktivira sustav za odvod vode iz perilice za pranje posuđa.

LED display

Jednostavna i pametna interakcija. Pojednostavljena upotrebljivost sa LED indikatorima za lako upravljanje i interakciju.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).