• -10%

Mašina za suđe DFO 3C26 X

ID: INDFO 3C26 X
Na stanju
826 KM
743 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 83 KM (10%)

Ušteda: 83 KM (10%)

Rata već od 34 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

INDFO 3C26 X
10 Artikli

Podaci

Brend bijele tehnike
Indesit
Tip proizvoda
Mašina za pranje posuđa od 60 cm
Garancija
5 godina
Push & Go

Samo 85 minuta za čisto i suho posuđe samo jednim pritiskom.

Fast&Clean

Brzi program za savršene rezultate pranja u samo 28 minuta. Za lagano zaprljano posuđe.

eXtra

Indesit eXtra kolekcija dizajnirana je za veću jednostavnost vašeg života. Odstranite gornju košaru vaše eXtra perilice posuđa za uživanje u npr. 53 cm interijera. Inovativna hidraulična tehnologija uklanja najtvrdokornije mrlje i ostatke od hrane tako da uvijek možete uživati u čistom posuđu.

eXtra Hygiene

eXtra Hygiene ciklus dizajniran je za optimalne rezultate čišćenja i sušenja dok dodatno uživate u higijeni s posebnim ispiranjem na 72°C.

Intensive Program

Program pranja na 65°C, dugotrajni program idealan za najprljavije posuđe.

Auto Door Opening

Ovu perilicu posuđa odlikuje sustav za automatsko otvaranje vrata za 10° na kraju ciklusa pranja zahvaljujući novom algoritmu za kontrolu temperature.

Timer za odgodu pokretanja

Program za odgodu omogućuje vam izradu rasporeda vašeg ciklusa pranja za kasnije razdoblje tijekom dana ili noći. Jednostavno dodajte vaš deterdžent po izboru, postavite program i pustite da vaš Indesit uređaj obavi ostalo.

Opcija za tablet

Odabrani ciklus odličan je za korištenje tableta.

100% Nehrđajući čelik

Kada od 100% nehrđajućeg čelika.

E energetski razred

Ušteda je uvijek zajamčena s Indesit uređajima. Uz E energetski razred uživajte u visokim performansama s velikom energetskom učinkovitošću.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).