Aparat za kafu DELONGHI Magnifica Start ECAM220.20.W

ID: LJ123935
Na stanju
883 KM
s PDV-om
Rata već od 40 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Uđite u svijet kafe u zrnu u šoljicu uz De'Longhi Magnifica Start, pružajući sve što vam je potrebno da započnete sa svojim omiljenim napitcima na bazi espresa kod kuće. Odlikuje se korisničkim sučeljem i privlačnom bijelom završnom obradom, s prilagođenim izborom napitaka koji se isporučuju samo jednim dodirom. SAŽETAK Uživajte u omiljenim napitcima kafe od svježe mljevenih zrna Ručno pripremite kremastu mliječnu pjenu sa tradicionalnim mliječnim pjenom Birajte između 4 recepta jednim dodirom: na pari, espreso, kafa i duga Personalizirajte aromu i temperaturu vaših pića Uklonjive komponente koje se mogu prati u mašini za sudove za laku njegu
Količina

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).