Snižena cijena! Štapni usisivač Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner G11 Prikaži uvećano

Štapni usisivač Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner G11

COBHR5512EU

891 KM

-20%


Cijena:  

713 KM

Maloprodajna cijena


Rata već od: 65,- KM

Više detalja


Proizvod trenutno nije dostupan. Ukoliko ste zainteresovani za ovaj proizvod kontaktirajte nas putem chat podrške, besplatne telefonske podrške 032/221-654 ili na email-a: [email protected]

Artikal trenutno nije na stanju.

KUPI NA RATE!

rating Trenutna nema ocjena.

Štapni usisivač Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner G11

Detaljan opis:

Pametni usisavač snage do 185 W pomoći će vam da svoj dom održite 100% čistim. Xiaomi Vacuum Cleaner G11 će vaše podove osim prašine i prljavštine osloboditi i grinja, što ćete posebno cijeniti ako dijelite kućanstvo s četveronožnim ljubimcima. Višenamjenski usisavač možete koristiti na svim vrstama podova, uključujući i tepihe.

Ručni usisavač Xiaomi Vacuum Cleaner G11 EU opremljen je infracrvenim senzorom koji prilagođava snagu usisavanja usisavača količini prašine i prljavštine. Osim toga, zahvaljujući korištenju inovativne tehnologije, vaša se kosa više neće petljati u glavu četke. Integrirana tipka za zaključavanje zadržava trenutni način usisavanja usisavača jednim pritiskom. Unutarnji prostor filtra u potpunosti je iskorišten za odvajanje mikročestica usisanih iz zraka u odjeljak za prašinu, čime se produljuje vijek trajanja motora i sprječava začepljenje filtra.

Ocjene

Klikni ovdje da ostaviš ocjenu.

Pregledani proizvodi