Snižena cijena! Usisivac Xiaomi Roborock S7 MaxV Prikaži uvećano

Usisivac Xiaomi Roborock S7 MaxV

S14615

2 074 KM

-20%


Cijena:  

1 659 KM

Maloprodajna cijena


Rata već od: 152,- KM

Više detalja


KUPI NA RATE!

rating Trenutna nema ocjena.

Usisivac Xiaomi Roborock S7 MaxV

Detaljan opis:

Ova kombinacija usisivača i brisanja prazni svoju kantu za otpatke, čisti svoju krpu za brisanje i puni rezervoar za vodu na brodu, ostavljajući korisnicima malo toga da rade osim da uživaju u plodovima svog rada koji blistaju na podu.

MOPING SISTEM:

VibraRise sistem za čišćenje dizajniran je kako bi moping bio što učinkovitiji. Mokra krpa vibrira tokom čišćenja, što osigurava temeljitije uklanjanje prljavštine.

KAMERE I LIDAR SENZOR:

Iako je sistem mopinga ono što ovaj usisivač čini jedinstvenim, važne su i druge karakteristike. Novitet je preuzeo sve bitne funkcije od modela Roborock S7, ali mu dodaje nešto dodatno.

Navigacijom upravlja LIDAR senzor koji je u kombinaciji sa dvije kamere. Tako neće biti problema s usisavanjem u apsolutnom mraku, usisivač će se moći orijentisati.

Naravno da je perivi HEPA filter, usisni mehanizam sadrži jednu bočnu četku, ali što je najvažnije, usisnu snagu. I on je na nevjerojatnoj razini 5100 Pa.

Kapacitet posude za vodu u samom usisivaču je 0,2 l, posuda za prljavštinu ima zapreminu od 0,4 l. Nije puno, ali ni ne treba više, jer punjenje ili pražnjenje radi automatski.

IZVRSNO TRAJANJE BATERIJE I BRZE PUNJENJE:

Baterija sa kapacitetom 5200 mAh koje osigurava proizvođač trosatna izdržljivost s jednim punjenjem. Ako iz nekog razloga usisivač nema dovoljno energije da dovrši usisavanje ili čišćenje, može se vratiti na stanicu za punjenje, napuniti i nastaviti s čišćenjem.

Još jedna prednost je 30% brže punjenje u odnosu na svog prethodnika.

Garancija: 12 mjeseci.

Ocjene

Klikni ovdje da ostaviš ocjenu.

Pregledani proizvodi