Backup (spašavanje podataka) na vašem telefonu

Osigurajte svoje podatke na vrijeme

Prebacivanje podataka sa Androida na iPhone ili Windows telefon i obrnuto. Ponekad se vaš telefon ne može popraviti, a želite zadržati podatke koje ste imali onda je vrijeme da uradite backup. Backup je spašavanje podataka sa mobilnog telefona. Ponekad je potreban ako želite zamijeniti svoj telefon, i želite da prebacite podatke sa starog na novi mobilni telefon.

Ukoliko ste odnijeli telefon u servis, potrebno je uraditi i backup. Backup se radi iz razloga što prilikom nekih popravki se može desiti da se izbrišu kompletni podatci sa telefona.

Sve usluge nudi vam naš ProComp servis.

Nudimo backup po pristupačnim cijenama

Ponekad backup može biti poprilično komplikovan, jer uključuje mnogo različitih zadataka. Neki od tih uključuje prebacivanje kontakata, slika, poruka i različitih datoteka. Ponekad je potrebno prebaciti datoteke sa mobilnog telefona na USB stick ili disk, a ponekad je potrebno prebaciti podatke sa jednog telefona na drugi.

Backup vaših podataka je kompletno siguran proces.

Ukoliko je vaš telefon oštećen prilikom pada ili pada u vodu izrazito je teško spašavati podatke i zna biti pravi izazov. Izazov leži u tome što su ti telefoni u potpunosti uništeni i u većini slučajeva uopšte ne rade. Tu vam jedino mogu pomoći iskusni serviseri koji pri ruci imaju posebne uređaje za spašavanje podataka sa mobilnog telefona.

Ako se desi da greškom obrišete kontakte ili slike sa telefona, potreban je fabrički reset telefona. Ukoliko ste obrisali sve podatke sa telefona, potrebno je da što prije donesete svoj uređaj u ProComp. Ako se spašavanju podataka pristupi odmah, veća je vjerovatnoća da se spasi sve.

Mi smo svjesni da u svome telefonu čuvate sve od uspomena do važnih kontakata i poruka i da bi vam gubitak podataka teško pao. Zato vam ProComp nudi servis vaših telefona i vrši backup vaših dragocjenih podataka.

Procomp servis vam nudi backup i spašavanje podataka po jako pristupačnoj cijeni.

Podatke sa vašeg telefona ćemo prebaciti na CD ili USB da biste uvijek imali pri ruci kopiju vašeg sadržaja.

Sigurnost vaših podataka

Kada predajete nekome svoj telefon, naravno da će se javiti određena briga gdje bi mogli završiti ti podaci. Budite bez brige. Prilikom backup procedure vaši podaci su bezbijedni. Nema mogućnosti da “izađu u javnost”. Posjetite nas i uvjerite se kvalitet naših usluga.