laptop-za-studente

Studenti znaju da laptop nije samo alat za praćenje e-pošte ili surfanje društvenim mrežama. Studenski život je zahtjevan, a potreba za laptopom samo raste. Imati brz i pouzdan laptop nije luksuz već potreba. Bez obzira na sve stvari koje telefoni i tableti mogu odraditi, potreba za laptopom i dalje je obavezna. Studenti znaju da je njihov laptop mjesto na kojem se kreira i završava veći dio studija.

Pored velikog izbora laptopa na tržištu i s različitim cijenama jako je teško naći pravi izbor s kojim ćete biti zadovoljni. U ovom članku pokušat ćemo vam pomoći oko izbora laptopa gdje ćemo vam dati nekoliko preporuka i savjeta.

Kako bi vam olakšali kupovinu laptopa, dajemo 5 savjeta o kojima trebate voditi računa:

  • Trajanje baterije
  • Težina
  • Veličina ekrana
  • Cijena

Naša preporuka za kupovinu laptopa za studenta je Lenovo Ideapad 330.

Dizajniran kako bi vam olakšao život

Laptop nije samo komad elektronike, već je i investicija. Lenovo Ideapad 330 je obložen posebnim zaštitnim premazom, kako bi bio zaštićen od trošenja i habanja te su dodati gumeni detalji na donjem poklopcu kako bi poboljšali ventilaciju i produžili vijek trajanja komponenti.

laptop za studenete

Povećajte svoju produktivnost – sada i ubuduće

Kako bi vas Ideapad 330 dobro služio i u budućnosti, pobrinuli su iz Lenova da možete odabrati komponente koje će odgovarati vašim potrebama. Najnoviji procesori do 9. generacije Intel® Core™ i7— i napredne izdvojene grafičke opcije tvrtki AMD i NVIDIA.

Brzo punjenje, bilo kad

Baterija vam je pri kraju i kratki ste s vremenom? Lenovo Ideapad 330 nudi do 6 sati autonomije baterije i podržava Rapid Charge – u svega 15 minuta punjenja će vam pružiti dodatnih do 2 sata korištenja. Iskoristite svoje vrijeme.

laptop za studente

Oštra slika i vrhunski zvuk

Ideapad 330 nudi 15,6-inčni ekran s rezolucijom do FHD, pružajući izvanredne vizuale u pokretu. U kombinaciji s Dolby Audio™, Ideapad 330 pruža nevjerojatno zvučno iskustvo. Pojačajte glasnoću bez izobličenja i čut ćete sve detalje.

Cijenu i dobavljivost laptopa Lenovo IdePad 330 možete pogledati na sljedećem linku: https://www.procomp.ba/529-lenovo-laptopi