Servis mobitela – telefona – tableta

servis mobitela

ProComp je servis mobitela različitih brendova telefona poput Xiaomi, Huawei, Ulefone, Prestigio, Iphone, Samsung, Lenovo, Nokia, Vivax i Oukitela. Iskustvo i znanja kojim raspolažu naši serviseri su naš zaštiti znak i sigurnost u kvalitetu našeg rada.

Međutim, vaš telefon ne radi besprijekorno, ali niste sigurni u čemu je problem? Nema mjesta za brigu. Kada zaprimimo vaš telefon, mi ćemo odraditi dijagnostiku da bi tačno otkrili gdje leži problem. Prostor za grešku je minimalan.

servis mobitela
ZAMJENA MIKROFONA
servis mobitela
ZAMJENA KAMERE
servis mobitela
ZAMJENA ZVUČNIKA
servis mobitela
AŽURIRANJE SOFTVERA
servis mobitela
SPAŠAVANJE PODATAKA
servis mobitela
ZAMJENA KONEKTORA
servis mobitela
TOUCH SCREEN ZAMJENA
servis mobitela
ZAMJENA EKRANA

Veliko iskustvo u radu opremilo nas je znanjem i vještinama potrebnim da rješimo svaki problem koji muči vaš mobilni telefon. Ne brinite, kada nam predate svoj mobilni telefon na servisiranje on je u sigurnim rukama. ProComp serviseri predstavljaju vrhunske stručnjake u svojim oblastima. Neprekidno se usavršavaju u zemlji, ali i inostranstvu, prate i izučavaju svaki novi model telefona ili tableta koji se pojavi na tržištu.

Kada niste u prilici da dođete lično do ProComp servisa, slobodno nas pozovite i mi ćemo putem brze pošte doći po vaš telefon i donijeti ga u naš servis mobitela.

Servis mobitela -  mobilnih telefona - tableta.